شناسایی پیکر شهید شاهرودی پس از 38 سال
به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، پیکر شهید نورمحمد مهدیئی از شهرستان شاهرود پس از 38 سال شناسایی شد و دقایقی قبل با حضور سردار حمید دامغانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود و هیأت همراه، خبر تفحص پیکر مطهر این شهید به مادرش اطلاع داده شد.
شهید نورمحمد مهدیئی در 10 مهرماه سال 1340 در روستای میقان شهرستان شاهرود به دنیا آمد و در 16 آبانماه سال 1362 در پنجوین عراق در عملیات والفجر 4 به شهادت رسید.
خبر شناسایی پیکر این شهید گرانقدر بعد از 38 سال برای مادر بیمار چشم انتظارش آورده شد.
این شهید دو ماه پیش به عنوان شهید گمنام در روستای دلند استان گلستان دفن و اکنون با دیانای شناسایی شده است.
انتهای پیام /2568/ س / س
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شناسایی پیکر شهید شاهرودی پس از 38 سال شهید گمنام شهید نورمحمد مهدیئی شهید شاهرودی روستای میقان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است