شنا در سدهای کرمان ممنوع است
کرمان - ایرنا - مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای استان کرمان گفت: با توجه به وضعیت ناهمواریهای بستر مخازن سدها و احتمال وقوع حادثه و غرق شدگی، شنا در تمام سدهای این استان ممنوع است.
علیرضا شکیبایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین به دلیل ویژگی های خاص تأسیسات آبی مانند کانال های آبیاری و زهکشی و حوضچه های تغذیه مصنوعی و استخرهای ذخیره آب، شنا کردن در این تاسیسات بسیار خطرناک بوده و احتمال غرق شدن و پیامدهای جرحی و فوتی را در پی دارد.
وی با اشاره به فرا رسیدن فصل گرما و استفاده افراد از فضای اطراف سدها تصریح کرد: مراجعین به سدها و تاسیسات آبی ضمن توجه به هشدارهای صادره توسط این شرکت و همکاران ذیربط، از شنا کردن در این تاسیسات به صورت جدی خودداری کنند.
مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان کرمان تاکید کرد: در صورت وقوع حادثه برای شهروندان در تاسیسات آبی، مسئولیت های ناشی از آن به عهده این شرکت نخواهد بود.
استان کرمان دارای چهار سد فعال در شهرستان های سیرجان، بم، جیرفت و بافت است.
با آغاز فصل گرما هر ساله تعدادی از افراد به دلیل استفاده ناایمن از سدها و تاسیسات آبی جان خود را از دست می دهند.
*س_برچسبها_س*