شنا در یکی از سدهای شهرستان تفرش یک نفر را به کشتن داد
اراک _ ایرنا _ رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: شنا در سد «کشه» شهرستان تفرش یک مرد 35 ساله را به کشتن داد.
«مسعود آقازیارتی» عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خبر غرق شدگی این جوان عصر امروز (چهارشنبه) به آتشنشانی اراک اعلام شد و به دلیل اینکه محل بروز حادثه، خارج از محدوده شهری بود، پس از انجام هماهنگیهای لازم، تیم تخصصی غواصی این سازمان به همراه خودروی مخصوصدر ساعت 15 و 47 دقیقه به محل اعزام شد.
وی بیان کرد: تیم غواصی آتشنشانی اراک در یک عملیات و جستجوی گسترده، دقایقی پیش جسد این فرد را از داخل سد بیرون کشیدند.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک ادامه داد: انتظار است مردم برای جلوگیری از وقوع حوادث تلخ از شنا کردن در سدها و بندهای خاکی بپرهیزند و به تابلوهای هشداردهنده و نکات ایمنی توجه جدی کنند.
چهار نفر از ابتدای سال تا کنون بر اثر شنا کردن در سدها و آب بندهای استان غرق شده و جان خود را از دست دادهاند.
*س_برچسبها_س*