شنبه 2 فروردین 1404

شنیده شدن آژیرهای خطر در مرزهای لبنان

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
شنیده شدن آژیرهای خطر در مرزهای لبنان

در حالی که رسانه‌های لبنانی از حملات توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان خبر می‌دهند منابع عبری امروز (شنبه) مدعی شنیده شدن آژیرهای خطر در شهرک «متولا» (المطله) واقع در مرزهای با لبنان و شلیک پنج موشک از لبنان شدند.

خبرنگار شبکه العربیه گزارش داد که آژیرهای هشدار در شهرک «المطله» واقع در مرزهای لبنان به صدا درآمدند.

در همین راستا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای چندین انفجار در منطقه «المطله» در مرزهای با لبنان پس از به صدا در آمدن 2 مرتبه آژیرهای هشدار در این منطقه خبر داد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که پنج موشک از سمت خاک لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شدند که سه مورد از این موشک‌ها رهگیری و 2 موشک نیز در اراضی لبنان سقوط کردند.

رادیو ارتش رژیم اشغالگر همچنین مدعی شد که این حملات از خاک لبنان برای نخستین بار از سه ماه پیش بوده و این امر به مثابه نقض خطرناک آتش‌بس توسط حزب‌الله لبنان به شمار می‌آید.

خبرنگار شبکه خبری «الجزیره» نیز در این خصوص گزارش داد که موشک‌های رهگیر رژیم اشغالگر در فراز آسمان بخش شرقی جنوب لبنان منفجر شدند.

این در حالی است که رسانه‌های وابسته به حزب‌الله خبر دادند: توپخانه اسرائیل محله العین در شهرک یحمر الشقیف در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

همچنین تانک‌های رژیم اشغالگر گلوله‌هایی را به سمت شهر الخیام شلیک کردند.

رژیم صهیونیستی از هشتم اکتبر 2023 حملاتی را علیه لبنان آغاز کرد که به جنگی گسترده در 23 سپتامبر 2024 تبدیل شد و 4115 شهید و 16 هزار و 909 زخمی بر جای گذاشت و در نتیجه آن حدود یک میلیون و 400 هزار لبنانی آواره شدند.

از زمان برقراری آتش‌بس میان 2 طرف در تارخ 27 نوامبر 2024 این رژیم بیش از 1000 بار این توافق را نقض کرده و در این حملات دست‌کم 86 لبنانی دیگر شهید و 285 تن دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی بر خلاف توافق آتش‌بس تا 18 فوریه از عقب‌نشینی کامل از جنوب لبنان امتناع کرد و به اشغال پنج نقطه در خاک لبنان ادامه می‌دهد.

همچنین به گفته «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان این رژیم به تازگی ایجاد نوار مرزی به طول یک تا 2 کیلومتر در داخل خاک لبنان را آغاز کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.