جمعه 6 تیر 1404

شهادت طرفدار خیبر در حمله به پادگان امام علی

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
شهادت طرفدار خیبر در حمله به پادگان امام علی

سید علی باقرنیا، هوادار تیم خیبر خرم‌آباد، در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پادگان امام علی (ع) به شهادت رسید.

به گزارش ورزش سه، در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی، سید علی باقرنیا، از پاسداران کشور و یکی از هواداران تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد، در پادگان امام علی (ع) به شهادت رسید. او از چهره‌های شناخته‌شده میان هواداران خیبر بود و علاقه زیادی به تیم شهرش داشت.

یکی از تصاویر ماندگار او، مربوط به شب قهرمانی خیبر در لیگ دسته اول است؛ لحظه‌ای که با شور و اشتیاق در میانه زمین شادی می‌کرد و تصویری از او در کنار لوگوی خیبر به‌عنوان یادگاری از او باقی مانده است.

باشگاه خیبر با انتشار این عکس، یاد و خاطره این هوادار وفادار را گرامی داشته و نوشته است: "این قاب به یادماندنی از شهید باقرنیا در شب جشن قهرمانی خیبر در لیگ یک به یادگار مانده و تا ابد بر دیوار افتخارات باشگاه خواهد درخشید."

شهادت طرفدار خیبر در حمله به پادگان امام علی 2