جمعه 10 اسفند 1403

شهرداری شهرکرد تمهیدات لازم برای همکاری با هیات‌های مذهبی را فراهم کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شهرداری شهرکرد تمهیدات لازم برای همکاری با هیات‌های مذهبی را فراهم کرد

شهرکرد - ایرنا - شهردار شهرکرد با اشاره به در پیش بودن ماه محرم گفت: تمهیدات لازم برای فضاسازی شهر و همکاری با هیات‌های مذهبی پیش‌بینی شده است اما حفظ سلامت عزاداران حسینی در اولویت است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، بهادر عبدالغنی تاکید کرد: همزمان با ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، فضای محرم شهرکرد از طریق نوشته‌ها، دیواره‌نویسی‌ها و فضاسازی شهری طراحی و ترسیم می‌شود.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا افزود: به منظور تلاش برای قطع زنجیره انتقال این ویروس، رعایت مسائل بهداشتی به صورت فردی و پررنگ به خصوص در عزاداری‌های محرم مورد توجه مسوولان شهرداری قرار دارد.

عبدالغنی تصریح کرد: آماده‌سازی سیستم‌های صوتی و اطلاع‌رسانی به منظور ایجاد فضای معنوی در بوستان‌ها، پارک‌ها، نمازخانه‌ها و محل‌های عمومی برپایی نماز جماعت از سوی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد انجام می‌شود.

عبدالغنی تاکید کرد: گروه‌های نظارتی و بهداشتی برای شست‌وشو، نظافت، محلول‌پاشی، ضدعفونی و گندزدایی معبرهای سطح شهرکرد سرکشی و اقدام می‌کنند.

وی افزود: شهرداری شهرکرد برای برپایی مراسم عزاداری سد و سالار شهیدان آمادگی همکاری با مساجد و حسینیه‌ها با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی را دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری کووید 19 شده، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

شهرکرد به عنوان مرکز چهارمحال و بختیاری 200 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*