شوک به کشتی آزاد ایران در دو ثانیه /«کریمی» تنها امید کسب مدال طلا
رقابتهای پنج وزن دوم سی و ششمین دوره رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در شرایطی برگزار شد که مثل پنج وزن اول تیم ملی ایران تنها یک ملی پوش را در فینال و شانس کسب مدال طلا دارد.
رقابتهای پنج وزن دوم سی و ششمین دوره رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در شرایطی آغاز شد که بحرینیها به گربه سیاه ملیپوشان ایران تبدیل شده اند.
به گزارش خبرنگار مهر، دومین روز از رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا از صبح امروز جمعه با برگزاری رقابتهای پنج وزن دوم در آستانه قزاقستان آغاز شده است. ملی پوشان ایران در پنج وزن نخست به یک مدال طلا و دو مدال برنز دست پیدا کردند.
کریمی با پیروزی آغاز کرد
در وزن 86 کیلوگرم علیرضا کریمی در دور اول با نتیجه 5 بر 2 گوان اوک کیم از کره جنوبی را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 10 بر صفر زوشن لین از چین را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
علیرضا کریمیشکست محبی برابر حریف ژاپنی
در وزن 92 کیلوگرم ارشک محبی در دور نخست با نتیجه 10 بر صفر مقابل آراش یوشیدا از ژاپن مغلوب شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا بتواند در گروه بازنده ها برای کسب مدال برنز به کار خود ادامه دهد.
ارشک محبیابوذری به حریف بحرینی باخت
در وزن 74 کیلوگرم حسین ابوذری در دور اول با نتیجه 9 بر صفر شامیل ایساکوف از اردن را مغلوب کرد. وی در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 5 بر 3 مغلوب ماگومدرسول اصلویف از بحرین شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا بتواند به کار خود برای کسب مدال برنز در گروه بازنده ها ادامه دهد.
حسین ابوذریصعود معصومی به نیمه نهایی
در وزن 125 کیلوگرم امیررضا معصومی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 10 بر صفر ضیاموحامت صفراف از ترکمنستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
امیررضا معصومیرضایی به نیمه نهایی رسید
در وزن 61 کیلوگرم یاسین رضایی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه 6 بر 6 و ضربه فنی هیون سیک سونگ از کره جنوبی را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
یاسین رضایینتایج آزادکاران ایران در پنج وزن دوم مسابقات قهرمانی آسیا در همین خبر تکمیل می شود...