سه‌شنبه 27 آبان 1404

شکایت مدافع برزیلی، دردسر جدید برای استقلال

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
شکایت مدافع برزیلی، دردسر جدید برای استقلال

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مدافع برزیلی استقلال در فصل گذشته برای دریافت مطالباتش از این باشگاه، شکایتی را مطرح کرده که ممکن است به زودی منجر به اعلام حکمی از سوی فدراسیون جهانی فوتبال شود.

رافائل سیلوا پس از اینکه با ارسال نوتیس به باشگاه استقلال، نتیجه‌ای نگرفت برای دریافت مطالباتش در سال دوم قرارداد با آبی‌های تهران شکایتی را مطرح کرد. قرارداد این بازیکن به گونه‌ای بسته شده که باشگاه موظف به پرداخت کامل حق و حقوق بازیکن است.

براساس پیگیری‌ها مشخص شد قرارداد سیلوا در سال دوم حدود 500 هزاردلار است که ممکن است در کنار شکایت 512 هزاردلاری آمانوف برای پنجره بعدی استقلال دردسرساز شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید استقلال رافائل سیلوا آمانوف شکایت سیلوا از استقلال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است