صادرات 8 قلم تجهیزات و فرآورده مبارزه با کرونا
دبیر شورای سیاستگذاری صادرات محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صادرات برخی اقلام مبارزه با کرونا از اردیبهشت امسال آغاز شده است، گفت: در حال حاضر 8 قلم از تجهیزات و فرآورده مبارزه با کرونا به کشورهای مختلف دنیا صادر می شود.
خبرگزاری میزان - سید آصف مهدوی، با اشاره به توجه ویژه سازمان غذا و دارو به حوزه صادرات محصولات و فرآوردههای سلامت محور، عنوان کرد: شورای سیاست گذاری صادرات محصولات سلامت محور با حضور رییس و مدیران ارشد سازمان غذا و دارو به منظور بررسی و تسهیل مشکلات و گلوگاه های پیش روی صادرکنندگان تشکیل می شود، همچنین هماهنگی های لازم نیز با ارگان ها و تشکلات مرتبط مانند وزارت صمت، سازمان توسعه صادرات، گمرک، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،... صورت می گیرد.
وی افزود: علیرغم مشکلاتی که به دنبال تحریمهای ظالمانه در بحران کشور به وجود آمد، فرصتی برای تولیدکنندگان حوزه اقلام مبارزه با کرونا ایجاد شد و خوشبختانه با افزایش ظرفیت تولید خطوط تولیدی و اضافه شدن تولید محصولات جدید، توانستیم علاوه بر تامین نیاز کشور، به یکی از صادرکنندگان برخی از این اقلام تبدیل شویم.
- بیشتر بخوانید:
- آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا 28 خرداد ماه
به گفته دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو در حال حاضر ایران یکی از صادرکنندگان اقلامی چون ماسک N95، کیتهای تشخیصی سرولوژی، لباسهای کاورال، گان، شیلد، مانیتور، ونتیلاتو و مواد ضدعفونی به کشورهای اروپایی، آسیای جنوب شرقی و همسایه تبدیل شده است.