سه‌شنبه 11 شهریور 1404

صدور سند مالکیت برای 15 هزار هکتار از اراضی زراعی استان مرکزی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
صدور سند مالکیت برای 15 هزار هکتار از اراضی زراعی استان مرکزی

شایان مهر گفت: کل اراضی زراعی استان مرکزی 477 هزار هکتار است که 10 درصد آن یعنی نزدیک به 47 هزار هکتار تثبیت و در 15 هزار هکتار منجر به صدور سند مالکیت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حمید شایان مهر مدیرکل اسبق ثبت‌اسناد و املاک استان مرکزی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مرکزی گفت: در بحث منابع طبیعی 100 درصد اراضی تثبیت‌شده و بیش از 99 درصد منجر به صدور سند مالکیت گردیده است.

شایان مهر اظهار کرد: امروز تمامی پرونده‌های تشکیل‌شده در حوزه اجرا به‌صورت الکترونیکی است و در راستای اهداف عالی سازمان تمامی پرونده‌ها به‌روز است.

وی ادامه داد: در حوزه ثبت شرکت‌ها اداره کل ثبت‌اسناد و املاک استان مرکزی در رتبه‌های اول تا پنجم کشور قرار دارد.

مدیرکل اسبق ثبت‌اسناد و املاک استان مرکزی گفت: در بحث تثبیت اراضی زراعی تفسیری از قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی وجود داشت که با مصوبه شورای قضایی استان دست سازمان ثبت و جهاد کشاورزی باز شد که این امر منجر به تسریع در صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی خواهد شد.

شایان مهر گفت: کل اراضی زراعی استان مرکزی 477 هزار هکتار است که 10 درصد آن یعنی نزدیک به 47 هزار هکتار تثبیت و در 15 هزار هکتار منجر به صدور سند مالکیت شده است.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام‌شده با حمایت همکاران ثبت‌اسناد و املاک استان، مجموعه شورای قضایی و دستگاه‌های ذیربط بوده و امروز شاهد هستیم که استان مرکزی در حوزه ثبت اسناد و املاک در تمامی شاخص های عملکردی جزو استان های برتر کشور است.

انتهای پیام /