یک‌شنبه 16 شهریور 1404

صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان در چه مرحله‌ای است؟ / پلیس پاسخ داد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان در چه مرحله‌ای است؟ / پلیس پاسخ داد

صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان نیازمند اصلاح قانون است.

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلاً منوط به اصلاح قانون است و اجرای آن تنها پس از ابلاغ رسمی مراجع ذی‌صلاح ممکن خواهد بود.

تسنیم نوشت: سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، امروز در جمع خبرنگاران درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان اظهار کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد، اما پلیس به‌عنوان مرجع اجرایی، تابع قوانین و مقرراتی است که به‌صورت رسمی ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر، تبصره ماده 20 قانون صراحتاً اعلام کرده که مرجع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای مردان، نیروی انتظامی است و اشاره‌ای به بانوان نشده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر لزوم تغییر قوانین موجود خاطرنشان کرد: ما منتظر اعلام رسمی تغییر در این زمینه هستیم، اما برای اجرایی شدن صدور گواهینامه برای بانوان، حتماً باید اصلاح قانون صورت گیرد و ابلاغیه آن از سوی مراجع ذی‌صلاح صادر شود.

233236

کد خبر 2112204