ضرورت آگاهی کارگران از هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور گفت: آگاهی کارگران در زمینه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال می تواند تحولی بزرگ در همه بخش های اقتصادی ایجاد کند که این موضوع حائز اهمیت است.
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور با حضور مجازی در کنگره ملی کارگری افریقا در بورکینافاسو روزهای 6 و7مهرماه در اواگادوگو پایتخت این کشور با ایراد سخنرانی به مشکلات متعدد در حوزه کارگری پرداخت.
وی در این کنگره خطاب به حاضران جلسه گفت: در جهان کنونی که مملو از فقر و گرسنگی و تبعیض و نابرابری هاست اینچنین نشست هایی می تواند منجر به واداشتن افکار جهانی ومنطقه ای به تفکر بیشتر در این زمینه و تلنگری برای آنانی که حق کارگران مظلوم را در نقاط مختلف جهان پایمال کرده و نادیده می گیرند باشد.
گلپور افزود: روابط اقتصادی، سیاسی و دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و بورکینافاسو از طریق دیدارهای مقامات دو کشور و با تاکید بر بسط و توسعه همکاری ها بویژه در زمینه حمایت اجتماعی، اشتغال، کارآفرینی و تبادل دانش و تجربه از طریق آموزش های فنی و حرفه ای، مبادلات تجاری و بازرگانی درقالب یک تفاهم نامه توسط مقامات مسئول دو کشور تعریف شده است.
وی گفت: اجلاس کنگره نیزرویدادی بسیار مهم در تاریخ کشورهای عضو آن محسوب می شود و برای ما هم همینطور که به این رویداد دعوت شده ایم. کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور بر ایجاد روابط سالم با اتحادیه های کارگری دیگر کشورها تاکید ورزیده و تا زمانی که منافع و مصالح کارگران از این طریق تامین می شود آمادگی همکاری دارد.
وی بیان کرد: دراین برهه ما از کارگرانی که از تبعیض جنسیتی، ناامنی شغلی و ناایمن بودن محیط و ابزار کار رنج می برند حمایت نموده و امیدواریم دستاوردهای این اجلاس و سایر نشست های بین المللی بتواند به کاهش رنج وآلام کارگران ستمدیده کمک کند. در این میان نقش تعاون و همبستگی کارگران جهان و نیز افزایش دامنه آگاهی کارگران در زمینه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتالی و پذیرش تغییراتی که در دنیای کار اتفاق می افتد و نگرش مثبت به تغییرات دنیای کاروآینده کار که همه بخش های صنعت، خدمات وکشاورزی را دچار تحول می کند نیز حائز اهمیت است.