چهارشنبه 7 آذر 1403

ضرورت اختصاص ردیف بودجه مشخص برای تقویت فعالیت‌های زنان و خانواده

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ضرورت اختصاص ردیف بودجه مشخص برای تقویت فعالیت‌های زنان و خانواده

مشاور کشور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه زنان ظرفیت بزرگی در توسعه کشور محسوب می شوند؛ گفت: نیاز است ردیف بودجه‌ای مشخص برای حوزه زنان و خانواده جهت تقویت فعالیت هایشان در کشور درنظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، فریبا نظری در نشست مدیران ارشد وزارت کشور با معاون اول ریاست جمهوری که عصر روز چهارشنبه (18 تیرماه) در وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به بخشنامه صادر شده از سوی دکتر جهانگیری مبنی بر اختصاص یافتن 30 درصد پست‌های مدیریتی به زنان در سراسر کشور گفت: وزارت کشور رشد 100 درصدی در حوزه انتصاب مدیران زن داشته است.

مشاور وزیر کشور با اشاره به اینکه 16 معاون استاندار زن در 15 استان کشور منصوب شده‌اند، گفت: در استان سیستان و بلوچستان دو معاون استاندار زن منصوب شده است.

نظری با تاکید بر اینکه این مهم با شجاعت و اقتدار وزیر کشور انجام گرفته است، گفت: کادرپروری خوبی در حوزه مدیران زنان در مجموعه وزارت کشور انجام گرفته است که امید داریم از این ظرفیت‌ها در سایر مجموعه‌ها هم استفاده شود.

وی در این خصوص گفت: طی سال 97 تا امروز، حدود 70 مدیر کل، 100 معاون مدیرکل، 55 بخشدار، 65 معاون فرماندار، 3 فرماندار زن در همه استان‌های کشور مشغول به کار هستند.

مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده در ادامه به حضور 2500 دهیار زن از مجموع 37 هزار دهیار در کشور اشاره کرد و گفت: با آین امار می توانیم بگوییم که در هر استان کشور، حضور زنان را در کسوت‌های ارشد مدیریتی به‌صورت معاون استاندار، یا معاون فرماندار و بخشدار شاهد هستیم.

نظری تصریح کرد: در سال 97 با دستور ویژه وزیر کشور برای نخستین بار در دولت دوازدهم، مدیران کل دفاتر زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور، عضو شورای توسعه و برنامه‌ریزی استانداری و ستاد بحران شده‌اند و در شورای معاونان استانداری هم دعوت می‌شوند.

وی در این خصوص گفت: این موضوع برای تبادل و انتقال مسائل زنان و خانواده در سطح استان‌ها مفید و ضروری است و نتیجه شرکت مدیران زنان در ستاد بحران را در سیل سال گذشته و کرونای امسال شاهد هستیم.

به گزارش وزارت کشور نظری با اشاره به اینکه از ابتدای اسفند تا امروز با مشارکت 1800 سازمان مردم نهاد در حوزه زنان، خانواده و کودکان که با مدیریت و راهبردی دفاتر زنان و خانواده استانداری ها انجام شده است، حدود 8000 زن سرپرست خانوار، 30 میلیون ماسک و گان را در کشور تولید کردند که اقدامی بزرگ در کشور محسوب می‌شود و ضروری است که ردیف اعتباری مستقل برای حوزه زنان و خانواده در سال آینده دیده شود.

انتهای پیام