شنبه 24 مرداد 1405

ضرورت تقویت تاب‌آوری بریکس در برابر چالشهای جهانی

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
ضرورت تقویت تاب‌آوری بریکس در برابر چالشهای جهانی
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، اولین نشست وزرای دارایی و روسای بانکهای مرکزی بریکس تحت ریاست دوره‌ای هند برای سال 2026، در تاریخ 21 و 22 مرداد 1405 برابر با 12 و 13 آگوست 2026 در شهر جیپور هند برگزار گردیده است.

در نخستین نشست وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی بریکس تحت ریاست دوره‌ای هند که با حضور وزرای اقتصاد و دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی کشورهای عضو برگزار گردیده است.

ضرورت توسعه ساز و کارهای عملی تامین مالی با ارزهای محلی

مهدی حیدری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران که بعنوان نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در این نشست حضور دارد، با حمایت از چهار محور «تاب‌آوری، نوآوری، همکاری و پایداری»، خواستار توسعه سازوکارهای عملی تأمین مالی، از جمله تأمین مالی با ارزهای محلی، ابزارهای پوشش ریسک ارزی و جذب سرمایه خصوصی شد.

نماینده ایران همچنین بر استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین برای افزایش بهره‌وری و رشد فراگیر تأکید و از تداوم فعالیت کارگروه رشد و توسعه بریکس در دوره‌های آتی ریاست این گروه حمایت کرد.