جمعه 9 آذر 1403

ضرورت توجه ویژه دولت به ظرفیت های شهرستان لنده / اتصال لنده _تشان مهمترین مطالبه از رئیس جمهور رئیسی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ضرورت توجه ویژه دولت به ظرفیت های شهرستان لنده / اتصال لنده _تشان مهمترین مطالبه از رئیس جمهور رئیسی

فرماندار شهرستان لنده با اشاره به ضروری بودن راه اتصال لنده - تشان گفت: شهرستان لنده دارای ظرفیت های مهمی در حوزه معادن، کشاورزی و گردشگری و عشایری است که نیازمند توجه ویژه دولت سیزدهم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تورج رزمجو در گفت و گو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، با اشاره به ظرفیت های خوب گردشگری، صنایع معدنی و داشتن رودخانه مارون گفت: شهرستان لنده با داشتن بیش از 23هزار نفر جمعیت شاخص های مهمی از جمله معادن و رودخانه و نیروی کار در خصوص توسعه و پیشرفت و خروج از بن بست دارد که نیازمند توجه ویژه در سفر ریاست محترم جمهوری دولت سیزدهم است.

وی افزود: داشتن دو منطقه همزمان گرمسیری و سردسیری و حضور سالانه بیش از 8هزار عشایر از شهرستان های بهبهان، امیدیه، کهگیلویه، بهمئی، آغاجری و سایر مناطق کشور به مناطق دلی مهرجان، دلی خیارکار، کوه سفید و سیاه نشان از ظرفیت عظیم عشایری و ظرفیت های دامداری و دامپروری در این شهرستان است.

فرماندار شهرستان لنده تصریح کرد: تولید و تامین فراوده های لبنی و پروتئینی با ظرفیت عظیم دامپروری با داشتن بیش از 80هزار راس دام سبک و 10هزار دام سنگین و وجود بیش از 50هزار کلنی زنبور عسل از طرفیت های است که سرمایه گذاری در این حوزه می تواند این شهرستان را به یکی از شهرستان های توسعه یافته تبدیل کند.

وی تاکیدکرد: داشتن مناطق مستعد برای پرورش گیاهان داروئی یک ظرفیت عظیم و قابل اتکا و درآمدزا و اشتغالزا است که امیدواریم در سفر رئیس جمهور به استان این مهم مورد توجه جدی قرار گیرد.

رزمجو گفت: توجه به وجود معادن عظیم گچ طبی و فسفات قیام و سایر معادن می تواند سهم شهرستان لنده را در توسعه زیرساخت های معدنی در مسیری نو قرار دهد که بهره برداری این این معادن می تواند این شهرستان را به یکی از شهرستان های توسعه یافته سوق دهد و عاملی مهم برای خروج از بن بست تاریخی باشد.

فرماندار شهرستان لنده گفت: توجه به حوزه راه در این شهرستان و تکمیل محور ارتباطی لنده_تشان و لنده_تراب با اتصال به جاده ملی پاتاوه می تواند این شهرستان را به حلقه اتصال پروژه ملی اصفهان_یاسوج_ خوزستان تبدیل کند چرا که با تکمیل و راه اندازی این پروژه شاهد کاهش مسیر 300کیلومتری بهبهان_یاسوج و کاهش هزینه مصرف سوخت و کاهس تلفات جاده ای و تسریع در رفت و آمدها خواهیم بود.

رزمجو گفت: توجه به ظرفیت عظیم نیروی انسانی و نخبگان شهرستان که چندین چهره ملی از فرزندان این شهرستان در منصب های کلیدی کشور در آزمون های مختلف سربلند بیرون آمدند یکی دیگر از مطالبات ما از ریاست محترم جهمور است که امیدواریم از فرزندان این دیار در مناصب مختلف کشور استفاده نمایند.

وی در ادامه گفت: وجود رودخانه بزرگ و پرآب ماورن و جن در منطقه ایدنک و موگرمون بهترین ظرفیت برای توسعه بخش کشاورزی است که مناطق دشت آبلش، دشت بن و دره بنگ و سایر دشت ها با ظرفیت بیش از دو هزار هکتار فرصت نابی برای توسعه بخش کشاورزی و اشتغالزایی در این شهرستان است که نیازمند حمایت ویژه دولتمردان به خصوص در سفر ریاست جمهوری به استان است.

فرماندار شهرستان لنده گفت: امیدواریم در این سفر توجه ویژه ای به مناطق محروم به خصوص شهرستان لنده در حوزه اعتبارات ریاست جمهوری شود تا این شهرستان در مسیر پیشرفت و توسعه همه جانبه قرارگیرد.

خبرنگار: میری

انتهای پیام