یک‌شنبه 2 شهریور 1404

طارمی رسماً از پروژه اینتر خارج شد!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
طارمی رسماً از پروژه اینتر خارج شد!

باشگاه اینتر نام مهدی طارمی را از لیست این تیم برای رقابت‌های داخلی در فصل 26-2025 خط زد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از اینکه شب گذشته رسانه‌های ایتالیایی خبر دادند که باشگاه اینتر در آستانه بازی فردا شب (دوشنبه) این تیم مقابل تورینو در چارچوب هفته اول فصل جدید رقابت‌های سری A ایتالیا، نام مهدی طارمی را در لیست بازیکنان مدنظر کریستین کیه‌وو برای این بازی قرار نداده و این تصمیمی موقت است، حالا خبر می‌رسد که این باشگاه ایتالیایی نام این مهاجم ایرانی را برای هیچکدام از تورنمنت‌های داخلی رد نکرده است.

روزنامه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» در شماره امروز خود (یکشنبه) نوشت: «طارمی 33 ساله که تابستان امسال را در حاشیه گذراند، اخیراً به ایتالیا بازگشت و در حال حاضر به صورت انفرادی در آپیانو جنتیله (محل تمرین تیم فوتبال اینتر) تمرین می‌کند. اکنون تأییدیه دیگری رسیده و آنهم اینکه مهدی طارمی دیگر بخشی از پروژه اینتر نیست. نام این مهاجم ایرانی در ترکیب تیم اینتر برای مسابقات داخلی (سری A و جام حذفی ایتالیا) قرار نگرفته که نشانه واضحی از جدایی اوست که اکنون منتظر رسمی شدن است.

به هر حال، این می‌تواند واقعاً آخرین روزهای طارمی به‌عنوان بازیکن اینتر باشد. در ساعات اخیر، مسیر جدیدی به آیندهوون باز شده است. پی‌اس‌وی آیندهوون، قهرمان هلند به شدت به مهاجم سابق پورتو علاقه دارد، تیمی که این فصل در لیگ قهرمانان اروپا بازی خواهد کرد و همین می‌تواند این مهاجم ایرانی را به رفتن به این تیم راضی کند. طارمی که در اینتر سه میلیون یورو خالص در هر فصل دستمزد دریافت می‌کند، در رادار دو باشگاه لیدزیونایتد و فولام در لیگ برتر انگلیس هم قرار دارد، اما هیچکدام از این دو باشگاه انگلیسی هنوز اقدامی برای جذب او نکرده‌اند».

بُس: طارمی؟ چیزی نمی‌دانم اما شاید مکالمه‌ای صورت بگیرد

طارمی 33 ساله که پس از فینال لیگ قهرمانان اروپا که اینتر با نتیجه 5 بر صفر مغلوب پاری‌سن‌ژرمن شد و از قهرمانی باز ماند (در آن دیدار فرصت بازی پیدا نکرد)، برای تعطیلات تابستانی به ایران بازگشت، اما در ادامه به خاطر بسته شدن حریم هوایی کشورمان در پی حملات رژیم صهیونیستی نتوانست نراتزوری را در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها 2025 همراهی کند.

طارمی که گفته می‌شود در پی فشار باشگاه اینتر، پذیرفته در این تابستان از این تیم جدا شود، با هماهنگی باشگاه دیرتر به جمع هم‌تیمی‌هایش ملحق شد تا بتواند روی یافتن تیمی جدید تمرکز بیشتری داشته باشد. او سرانجام روز سه‌شنبه به آپیانو جنتیله (محل تمرین تیم فوتبال اینتر) بازگشت و پس از انجام تست‌های پزشکی از روز چهارشنبه به صورت انفرادی تمرینات خود را برای حفظ آمادگی را آغاز کرده است.

مهاجم پیشین پورتو که تابستان گذشته با امضای قراردادی سه ساله و به‌عنوان بازیکن آزاد به اینتر پیوست، در 43 بازی (1887 دقیقه از 3870 دقیقه ممکن) برای این تیم به میدان رفت و آمار سه گل زده و 9 پاس گل را بر جای گذاشت. دستمزد بالای طارمی (سه میلیون یورو در سال) یکی از اصلی‌ترین موانع انتقال او به تیمی دیگر است، چون هر باشگاهی توان پرداخت چنین حقوقی را ندارد.