طب سنتی
طب سنتی
ترشی جزء جدا نشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است. در گذشته بسیاری از افراد به علت در دسترس نبودن سبزیجات و صیفی جات تازه، این مواد را در سرکه نگه می داشتند و ترشی تهیه می کردند. هنوز به رسم گذشته بسیاری از خانم های ایرانی از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی می اندازند.
اقتصادنیوز: ترشی جزء جدا نشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است. در گذشته بسیاری از افراد به علت در دسترس نبودن سبزیجات و صیفی جات تازه، این مواد را در سرکه نگه می داشتند و ترشی تهیه می کردند. هنوز به رسم گذشته بسیاری از خانم های ایرانی از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی می اندازند.
درس کالبدشناسی تا سال 1232 نظری و دانشجویان پزشکی با اسکلت و برخی ابزارهای ساده آموزش میدیدند. تا آن زمان استادان دارالفنون اجازه کالبدشکافی نداشتند و در آن سال یکی از بیگانگان درگذشت و، چون مرگش مشکوک بود، به درخواست بازماندگانش از سوی دکتر پولاک و در حضور شاگردان پزشکی دارالفنون کالبدشکافی شد.
امروزه چای یکی از محبوبترین نوشیدنیها در بین ایرانیهاست. جالب اینجاست که چای مضرات فوقالعادهای برای انسان دارد و منشأ بسیاری از بیماریهاست. ابوعلی سینا (نابغه طب سنتی) از چای به عنوان ماده پست غذایی نام میبرد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرایط خاص استفاده میکرده است.
سید علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور در نامهای به قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست بررسی مصوبه شورای انقلاب فرهنگی درباره اعطای مجوز به موسسات طب سنتی را ارائه کرد.
قلب به دلیل اینکه بیشترین فعالیت را در بدن دارد به گرما و به دلیل ثبات، به خشکی نیاز دارد و مزاج این عضو، گرم و خشک است و اگر دچار سردی و تری شود حرارت آن کاهش یافته و کل بدن و اندامها دچار کاهش عملکرد می شوند.
مواد موجود در هسته گلابی به پاکسازی کبد از سموم و بهبود کارکرد آن کمک میکنند.
مصرف سبزیجات معطر و مقوی قلب و گوارش شامل ریحان بنفش و سبز، نعنا، پونه، مرزه، ترخون و گشنیز باعث تقویت قلب میشود. برای کنترل ضعف و نارسایی قلب استفاده از مقویاتی مانند زعفران، نسترن، گلسرخ، گلگاوزبان و قرنفل با صلاحدید پزشک موثر است قلب به دلیل اینکه بیشترین فعالیت را در بدن دارد به گرما و به دلیل ثبات، به خشکی نیاز دارد و مزاج این عضو، گرم و خشک است و اگر دچار سردی و تری شود حرارت...
مصرف سبزیجات معطر و مقوی قلب و گوارش شامل ریحان بنفش و سبز، نعنا، پونه، مرزه، ترخون و گشنیز باعث تقویت قلب میشود. برای کنترل ضعف و نارسایی قلب استفاده از مقویاتی مانند زعفران، نسترن، گلسرخ، گلگاوزبان و قرنفل با صلاحدید پزشک موثر است
بسیاری از ما ترشی را چربی سوز و هضم کننده غذا می دانیم و همراه غذا مصرف می کنیم اما آیا مصرف ترشی همراه غذا مفید است؟
ترشی جزء جدا نشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است. در گذشته بسیاری از افراد به علت در دسترس نبودن سبزیجات و صیفی جات تازه، این مواد را در سرکه نگه میداشتند و ترشی تهیه میکردند. هنوز به رسم گذشته بسیاری از خانمهای ایرانی از سبزیجات این فصل استفاده میکنند و برای تمام سال ترشی میاندازند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود 4 هزار و 414 ویزیت متخصصان طب ایرانی در ایام اربعین انجام شده است، گفت: بیشترین علت مراجعه پس از علائم اسکلتی و عضلانی، بیماریهای تنفسی، گوارشی و دریافت خدمات ماساژ بوده است.
توسعه کشت گیاه دارویی و ارزشمند آنغوزه با هدف تأمین زنجیره ارزش، توسعه صادرات و جلوگیری از برداشت بیرویه از مراتع کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
اقتصادنیوز: کمبود هر ویتامین در بدن میتواند مشکلات مختلفی را برای ما به وجود بیاورد پس با توجه به مشکل خود میتوانید تشخیص دهید چه ویتامینی در بدن کم دارید.
اقتصادنیوز: اینکه گفته میشود زیتون میتواند جایگزین مسکنهای ضد درد و ضدالتهاب باشد، صحت ندارد. روغن و میوه زیتون به دلیل فیبر بالا، خاصیت لینت دهندگی داشته و برای درمان یبوست تجویز میشود.