طرح استیضاح رییس جمهور تنها تلنگری برای بیداری دولت است
بهزاد رحیمی با اشاره به اینکه مردم قربانیان عدم مدیریت صحیح و برنامه محور نبودن دولت هستند, گفت: مدیران اعتقادی به عمل به برنامه ها ندارند و موضوع استیضاح رییس جمهور هم که اخیرا مطرح شده, بیشتر تلنگری است تا دولت از حالت سستی و بی توجهی خارج شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد رحیمی در گفتگو با خبرنگار کردتودی، اظهار کرد: در حالی که انتظار می رود همه مسوولین برنامه محور باشند و در راستای تامین منافع اقتصادی عمومی حرکت کنند، اما این مهم هیچ گاه به طور مطلوب به منصه ظهور نرسیده است و قربانیان عدم مدیریت صحیح و برنامه محور نبودن مردم هستند؛ حرکت کردن در قالب برنامه های ملی و دوری از سیاسی کاری موضوع مهمی است که رشد و توسعه اقتصاد را به دنبال دارد در حالی که در ایران دیدگاه های سیاسی، مانع اجرای درست طرح های اقتصادی شده اند؛ بی شک برخوردها و موضع گیریهای سیاسی، نتیجه ای جز هدر رفت سرمایه های ملی را به دنبال ندارد.
وی افزود: مشکلات اقتصادی کشور دو دلیل مهم دارد، یکی سیاستگذاری اشتباه در حوزه اقتصادی و دوم ناکارآمدی مدیران به ویژه ضعف شدید مدیریتی در هفت سال اخیر؛ وقت آن رسیده که از خود بپرسیم که چرا هر دولتی که طی سه دهه اخیر روی کار آمده نتوانسته فاصله طبقاتی را از بین ببرد و این فاصله هر روز بیشتر شده است. رحیمی با اشاره به کلید خوردن طرح استیضاح رئیس جمهور توسط مجلس یازدهم عنوان کرد: البته این استیضاح بیشتر جنبه بیدار کردن دولت از وضعیت بحرانی کنونی دارد و گرنه بعد از استیضاح اقای روحانی که قطعا تا دوماه زمان خواهد برد، دولت تا سه ماه توسط معاون اول ایشان اداره می گردد که کابینه تغییری نخواهد کرد و ادامه دهنده سیاست دولت روحانی است و بعد از آن سه ماه به انتخابات ریاست جمهوری زمان باقی می ماند که عملا اتفاق چندانی رخ نخواهد داد, پس باید با فشار مجلس دولت از حالت بیکاری خارج شود. وی با بیان اینکه دولت از ظرفیت هایی که در اختیار دارد استفاده نمی کند تصریح کرد: دولت، شرایط موجود را نادیده گرفته است و یکی از مشکلات و معضلاتی که وجود دارد، حضور در سال پایانی دولت است و انگیزهها نیز کمتر است اما تجربیات در سالهای گذشته میتواند به دولت کمک کند تا اگر عزم و ارادهای در دولت وجود داشته باشد، بهتر کارها را دنبال کند. رحیمی عوامل طرح عدم کفایت واستیضاح دولت تدبیر و امید را اینگونه تشریح کرد: کم کاری، ضعف، سستی، ناتوانی و عدم کفایت در اداره قوه مجریه به شکلی که آثار آن در آشفتگی، به هم ریختگی و نابسامانی امور کشور برای آحاد ملت شریف ایران مشهود و ملموس است. وی با اشاره به اینکه با شعار و عنوان تدبیر و امید دولت روحانی روی کار آمد اضافه کرد: امروز خلاف هر دوی آنها محقق شده است؛ یعنی نه تدبیری در کار اداره کشور میبینیم و نه امیدی در کشور ایجاد شده است و ناامیدی را بر کشور حاکم کردند، بسیاری از اقدامات دولت مصداق واضح بی تدبیری است؛ به نظر میرسد که رئیس جمهور از اداره کشور مستاصل شده و به جای آنکه به استیصال خود اعتراف کند به دنبال مقصر میگردد و دائما مشکلات را به جاهای دیگر ارجاع میدهد و در این میان گاهی آمریکا را مقصر میداند و گاهی مجلس را که چند ماه بیشتر نیست که روی کار آمده است. رحیمی تاکید کرد: رئیس جمهور به جای اینکه دنبال مقصر وضع فعلی باشد مسئولیت اقدامات خود را بپذیرد و در این ماههای پایانی صادقانه با مردم مواجه شود، چون همه میدانند که او مقصر است و باید تیم اقتصادی را به کار میگرفت که از پس اداره معیشت مردم بر بیایند. وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر چه مجلس اعلام آمادگی کرده و همچنان منتظر حرکت و برنامههای نجات بخش اقتصادی از طرف دولت است اما در کنار دولت باید بدانند که این مجلس با هر گونه کم کاری و بی توجهی و سهل انگاری قطعا برخورد خواهد کرد. انتهای پیام /