طرح دوفوریتی
طرح دوفوریتی
نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با طرح دوفوریتی حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی موافقت کردند.
تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی را تصویب کردند.
تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت سیزدهم با طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی بهدنبال صیانت از اشتغال، تولید و کسب و کار است.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست «محمدباقر قالیباف» آغاز شد و بررسی طرح ساماندهی صنعت خودرو در دستور کار قرار گرفت.
ایسنا نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز به بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح ساماندهی صنعت خودرو می پردازند.
تهران - ایرنا - گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح ساماندهی صنعت خودرو در دستور کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قرار دارد.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست «محمدباقر قالیباف» آغاز شد و بررسی طرح ساماندهی صنعت خودرو در دستور کار قرار گرفت.
نشست علنی امروز مجلس آغاز شد.
جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز به بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح ساماندهی صنعت خودرو می پردازند.
دستور کار کمیسیونهای خاص و تخصصی مجلس اعلام شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجلس شورای اسلامی در روزهای یکشنبه، سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری جلسه علنی دارد. دستور کار این جلسات به شرح زیر است: - ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان - ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح دو فوریتی حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی - گزارش کمیسیون...
دستور کار نمایندگان مجلس در هفته آینده اعلام شد.
تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازوکار جدیدی برای رسیدگی به شکایت داوطلبان انتخابات شوراهای شهر و روستا و شهرداران در محاکم ذیصلاح تعیین کردند.
بررسی طرح حمایت از واحدهای تولیدی در دستور کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.