دوشنبه 22 بهمن 1403

طرح زیست محیطی تصفیه گازوئیل در پتروپالایش اصفهان افتتاح می‌شود

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
طرح زیست محیطی تصفیه گازوئیل در پتروپالایش اصفهان افتتاح می‌شود

روز جمعه 7 مهرماه با حضور رئیس جمهور واحد زیست محیطی تصفیه گازوئیل در جهت ارتقاء کیفی محصولات، واحد زیست محیطی گازوئیل با ظرفیت 100 هزار بشکه در روز، افتتاح رسمی می شود.

دنیای اقتصاد - اصفهان؛ این واحد عظیم صنعتی در زمینی به مساحت 210 هکتار و با هدف کاهش میزان گوگرد از 10هزار به 10 PPM احداث شده است. در حال حاضر ظرفیت این واحد به 120 هزار بشکه در روز رسیده است و با جداسازی روزانه 360 تن گوگرد از گازوئیل در پاکسازی هوای شهرها کمک شایانی می کند به طوی که هوای پاک و دور از آلایش را به هموطنان خود هدیه می کند.

در این پروژه حدود 14 هزار تن نصب تجهیزات، 1200 کیلومتر کابل کشی، 950 هزار اینچ قطر لوله کشی و بیش از 83 هزار متر مکعب بتن ریزی انجام شده است. درحالی که زمان بندی اجرا و راه اندازی پروژه تا پایان سال 1402 اعلام شده بود، که با درایت مدیریت جدید و تحولگرا، این واحد 16 ماه زودتر از برنامه پیش بینی شده به بهره برداری رسید و موجب 19.5همت سود بیشتر از طریق عدم النفع و هزینه های پروژه شد.

از ویژگی‌های مهم این طرح می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

- 1.5 همت صرفه جویی در بخش پروژه

- اضافه شدن 300 تن گوگرد به محصولات پالایشگاه

- اشتغال زایی 42 میلیون نفر ساعت بدون حادثه معادل 1200 نفر در روز

- در راستای زنجیره ارزش، هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اجرای طرح پارک گوگردی تهدید محصول گوگرد را با سرمایه گذاری مولد به فرصت تبدیل کرده است.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.