طرح ساماندهی کارکنان دولت فردا در مجلس
«درخواست اولویت» این طرح، پیشتر با 180 امضاء به هیات رییسه مجلس ارسال شده بود.
«درخواست اولویت» این طرح، پیشتر با 180 امضاء به هیات رییسه مجلس ارسال شده بود.
پس از آنکه تدوین طرح ساماندهی کارکنان دولت در زمستان سال گذشته در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به پایان رسید این طرح در حالی به هیات رییسه مجلس ارائه شد که بیش از 180 نماینده در نامهای خطاب به رئیس مجلس خواستار در اولویت قرار گرفتن این طرح شده بودند.
پس از آن بررسی طرح به منظور ادامه مذاکرات و ایجاد هماهنگی میان مجلس و دولت متوقف ماند و اعضای کمیسیون اجتماعی بارها از تمایل خود برای همکاری با دولتمردان سخن گفته و از اینکه سازمان اداری و استخدامی در این خصوص نسبت به تهیه لایحه اقدام کند، ابراز تمایل کردند.
با این حال پس از آنکه لایحهای از سوی در این زمینه به مجلس ارائه نشد، بررسی این طرح بار دیگر در دستورکار بهارستان قرار گرفته است.
در همین راستا «درخواست اولویت» این طرح که پیشتر با 180 امضاء به هیات رییسه مجلس ارسال شده بود در جلسه صبح فردا به رأی گذاشته خواهد شد و در صورت تصویب آن از روز یکشنبه 5 تیر بررسی جزئیات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس آغاز خواهد شد.
منبع: ایلنا هم اکنون دیگران می خوانند-
اختصاص سهام عدالت به جاماندگان به خط پایان رسید | جزییات مهم برای مدجویان بهزیستی
-
قتل رقیب عشقی در جدال گروهی
-
پیشبینی احمدینژاد از فرجام مذاکره ایران با امریکا
-
دستگیری هکر و کلاهبردار 15 ساله اکانت شاد معلمان و مدیران مدارس | همدست 16 ساله هکر نوجوان اعتراف کرد
-
چند خبر خوش برای مستاجران | جزئیات بسته حمایت از مستاجران، طرح مسکن استیجاری و وام اجاره مسکن | تمدید خودکار قراردادهای اجاره سال 1401
-
فرجام تلخ زن جوانی که صندوق اماناتش را خالی کرد | سارقان هشت میلیارد از داخل بالشت و فریزر دزدیدند!