شنبه 20 بهمن 1403

طعنه تند به روبرتو مانچینی با نام ایران

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
طعنه تند به روبرتو مانچینی با نام ایران

رسانه سعودی اسپورت بعد از شکست تیم ملی فوتبال عربستان برابر مالی با یادآوری اختلاف زیاد این تیم برابر ایران در رنکینگ فیفا به مانچینی طعنه زد.

تیم ملی فوتبال عربستان با هدایت مانچینی در دیداری دوستانه به مصاف مالی رفت و با نتیجه سه بر یک شکست خورد. شکست عربستانی‌ها در این بازی دوستانه انتقاد‌ها را از مانچینی بالا برد.

روزنامه سعودی اسپورت با تیتر" 36 پله پشت سر ایران. تیم ملی با مانچینی به کجا می‌رود؟ " نوشت: افکار عمومی با این عملکرد تیم ملی نگران هستند. تیم ملی با بازیکنانی معمولی و ضعیفی که دارد نمی‌تواند در جام ملت‌های آسیا بدرخشد و عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

سعودی اسپورت در ادامه نوشت: تیم ملی فوتبال عربستان در رده 57 جهان و پنجم آسیا قرار دارد. فاصله بین ما و 4 تیم نخست آسیا زیاد است. ژاپن در آسیا اول است و در رده 19 جهان قرار دارد این درحالی است که ایران دوم و در جایگاه 21 است. شکست در بازی‌های دوستانه و در فیفا دی روی عملکرد تیم در رنکینگ جهانی تاثیر منفی دارد. مانچینی با این نتایجی که به دست می‌آورد در شرایط سختی قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا از میان اخبار

(عکس) شمایل عجیب و خبرساز دروازه‌بان فولاد

رقیب جدید حسن یزدانی ایرانی است!

کریستیانو رونالدو النصری‌ها را نگران کرد

تصمیم عجیب و ریسکی جردن باروز