جمعه 6 تیر 1404

طعنه سنگین جوادی یگانه به وحید جلیلی / آنکه وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است هم نفرت افکن

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
طعنه سنگین جوادی یگانه به وحید جلیلی / آنکه وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است هم نفرت افکن

اقتصادنیوز: رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری نوشت: آنکه پس از قطع موقت حملات، وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است، و هم با نفرت‌افکنی، تلاش دارد تا مردم را از ایستادن پای ایران پشیمان کند.

به گزارش اقتصادنیوز، جوادی یگانه، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری نوشت:

مردم بودند که ایستادند پای ایران و دشمن را از ادامه حمله منصرف کردند، و جمهوری اسلامی بقای خود را مدیون ایستادگی مردم و سربازانش است.

آنکه پس از قطع موقت حملات، وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است، و هم با نفرت‌افکنی، تلاش دارد تا مردم را از ایستادن پای ایران پشیمان کند.

خبر مرتبط 10 نکته درباره اظهارات جنجالی وحید جلیلی درباره وطن و آغل / چرا وطن و خدا و پیغمبر را مقابل هم قرار می‌دهید؟/ این حرف ها تهدیدی برای امنیت ملی است

اقتصادنیوز: سخنان وحید جلیلی در مخالفت با فضای ناسیونالیستی شکل گرفته در جنگ 12 روزه و غلبه ملی‌گرایی بر امت‌گرایی در جامعه و فضای فکری را که از شبکه تلویزیونی افق پخش شده از چند منظر می‌توان بررسی کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
طعنه سنگین جوادی یگانه به وحید جلیلی / آنکه وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است هم نفرت افکن 2
طعنه سنگین جوادی یگانه به وحید جلیلی / آنکه وطن را به آغل تشبیه می‌کند، هم ناسپاس است هم نفرت افکن 3