جمعه 9 آذر 1403

طلاق و فقر فرهنگی در نیشابور بیداد می‌کند / ضرورت حضور اساتید بسیجی در مساجد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
طلاق و فقر فرهنگی در نیشابور بیداد می‌کند / ضرورت حضور اساتید بسیجی در مساجد

عباسعلی حلاجی گفت: طلاق و فقر فرهنگی در شهرستان نیشابور بیداد می‌کند و برای حل این مشکل به دنبال گسترش حضور اساتید در مساجد هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی حلاجی، مسئول بسیج اساتید نیشابور در گفت‌وگو با صبح توس به مناسبت روز بسیج اساتید گفت: بسیج باید کارهای روی زمین را باید به دوش بکشد و طلایه دار این موضوع باشد.

وی افزود: اغنا، شناسایی، جذب، آموزش و ساماندهی و حفظ افراد از وظایف بسیج است و هر رشته متناسب با جامعه هدفش باید از ظرفیت خود برای رسیدن به این اهداف استفاده کنند.

فرمانده بسیج اساتید شهرستان نیشابور گفت: اساتید از اقشار مرجع هستند و بسیج اساتید مرجع رجوع برای خانواده، دوستان، دانشجویان و عامه مردم است و یکی از اهداف ما این هست که این مرجعیت را به باورشناسی برسانیم.

وی خاطر نشان کرد: اساتید می‌توانند عالمانه از اسلام و انقلاب دفاع کنند و وظیفه دارند در عالی‌ترین سطح از آن استفاده کنند.

حلاجی بیان داشت: دانشگاه اسلامی، مقابله با تهاجم فرهنگی، ارائه راهکار برای حل مشکلات کشور، تربیت استاد طراز انقلاب از وظایف و اولویت‌های ما است.

وی اظهار داشت: بست تفکر بسیجی در هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها از دیگر وظایف ما است و هر استادی که دلش برای انقلاب و کشور بزند در دایره بسیج است.

حلاجی خاطر نشان کرد: تلاش برای زمینه مناسب جهت اهداف انقلاب و ارتقاء اندیشه و توسعه خدمت به کشور در دانشگاه‌ها، کمک به ارتقاء معرفت و آگاهی‌های دینی و ارتباط حوزه و دانشگاه از دیگر فعالیت‌های این بسیج بوده است و کانون اندیشمندان حوزه و دانشگاه نیز در نیشابور فعالیت خود را آغاز کرده است.

مسئول بسیج اساتید شهرستان نیشابور تصریح کرد: اساتید بسیجی نباید تنها به توصیف مشکلات کشور اکتفا کنند و باید راه‌حل‌های عملی ارائه نمایند و از وقت و علم خود هزینه پرداخت کنند.

حلاجی اظهار داشت: در راستای اهداف خود در راستای تمدن نوین اسلامی و تولید قدرت نرم بیشتر و دانشگاه طراز انقلاب اسلامی و مسئله محور تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: از سال 81 فعالیت خودمان را آغاز کرده‌ایم و اعضا، دوره‌های متعدد جنگ نرم را دیده‌اند و در پایگاه‌های بسیج بحث بصیرت افزایی نیز داشته‌ایم و هم‌اکنون در حال شبکه‌سازی بسیجیان هستیم.

مسئول بسیج اساتید شهرستان نیشابور عنوان داشت: پیوست نگاری فرهنگی یکی از ضروریات کار است و بسیج اساتید در این موضوع ورود کرده است و از شما می‌خواهیم که هر وقت مسئولین این مطالب را نپذیرفتند شماها رسانه‌ای کنید.

وی افزود: کل اساتید شهرستان نیشابور 260 نفر است که از این تعداد، 243 نفر استاد بسیجی در شهرستان نیشابور حضور دارند که 165 نفر از این تعداد فعالین ما هستند و 60 نفر از این تعداد بسیجیان خواهر هستند.

حلاجی در پایان بیان داشت: طلاق و فقر فرهنگی در شهرستان نیشابور بیداد می‌کند و برای حل این مشکل به دنبال گسترش اساتید مسجد محور هستیم.

انتهای پیام /