یک‌شنبه 27 مهر 1404

طلا در ساعات اولیه بازار از حال رفت

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
طلا در ساعات اولیه بازار از حال رفت

قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه کاهش یافت زیرا بازدهی دلار و خزانه‌داری به دلیل بهبود چشم‌انداز افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات‌متحده تقویت شد، در حالی که نگرانی‌های جدید در مورد حملات روسیه در شرق اوکراین تا حدودی از فلز امن حمایت کرد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا پس از رسیدن به بالاترین رقم بیش از یک هفته اخیر یعنی 1949 دلار و 32 سنت در اوایل روز با 4 درصد کاهش به 1942 دلار و 70 سنت رسید و در بازار معاملات آتی آمریکا، بهای هر اونس طلا نیز با 0.21 درصد کاهش به 1943 دلار و 70 سنت رسید. این بروزرسانی در ساعت 7 و 35 دقیقه صبح به وقت شرقی است.

شاخص دلار آمریکا پس از اینکه در روز جمعه به دلیل اقدامات تهاجمی فدرال رزرو برای مهار تورم فزاینده، برای اولین‌بار در دو سال گذشته به بالای 100 رسید، ثابت ماند.

به گزارش رویترز، نرخ‌های بهره و بازده بالاتر ایالات‌متحده، هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش می‌دهد، که به عنوان پوششی در برابر افزایش تورم استفاده می‌شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با قیمت 24.75 دلار ثابت بود و پلاتین با 0.7 درصد افزایش به 981.41 دلار رسید. همچنین، پالادیوم پس از رسیدن به بالاترین سطح بیش از دو هفته‌ای با 2.8 درصد افزایش به 2494 دلار و 48 سنت رسید.

انتهای پیام