جمعه 8 فروردین 1404

ظرفیت اسکان مهمانان نوروزی در این شهر تکمیل شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ظرفیت اسکان مهمانان نوروزی در این شهر تکمیل شد

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: با توجه به شرایط جوی وکاهش نسبی دما در چهارم فروردین 1404 ظرفیت کلاس‌های درس محل اسکان در شهر شیراز تکمیل شد.

به گزارش خبرآنلاین، علی علوی در حاشیه بازدید مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ستادهای اسکان فرهنگیان در شیراز اظهار داشت: امسال حدود 10 هزار و 612 کلاس درس در یک‌هزار و 324 مدرسه در سراسر فارس در چرخه اسکان برای مهمانان نوروزی قرار گرفته است.

تسنیم در خبری نوشت: قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از این تعداد حدود چهار هزار و 800 کلاس در قالب 600 مدرسه درشیراز برای این منظور آماده شده است.

علوی اضافه کرد: علاوه بر مدارس و سالن‌های ورزشی آموزش و پرورش استان، هر شب 2 هزار و 687 نفر ظرفیت در خوابگاه‌های دانش آموزی و یک هزار و 985 نفر ظرفیت در باشگاه‌های فرهنگیان و معلم سراهای سراسر استان مهیای اسکان مسافران نوروزی است.

او گفت: امسال در مجموع ظرفیت اسکان نوروزی مدارس فارس حدود 70 هزار نفر در یک شب است که اماده هستیم در صورت وجود تقاضا سریعا کلاس‌های بیشتری تجهیز شوند.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: امسال آماده هستیم که ظرفیت اسکان در مدارس را تا 120 هزار اقامت در یک شب نیز افزایش دهیم.

وی گفت: با توجه به شرایط جوی وکاهش نسبی دما در چهارم فروردین 1404 ظرفیت کلاس‌های درس محل اسکان در شهر شیراز تکمیل شد و تعدادی از کلاس‌هایی که از قبل برای شرایط اضطراری آماده شده بود به چرخه اسکان اضافه شد.

علوی گفت: علی‌رغم اینکه امسال 80 درصد از ظرفیت اسکان درمدارس استان فارس به رزرو اینترنتی اختصاص داده شده و پیش‌بینی می‌شد شاهد ازدحام کمتری در ستادهای پذیرش مهمانان باشیم و افراد مستقیما به مدرسه‌ای که قبلا برای اسکان رزرو کرده‌اند مراجعه کنند، اما به علت وجود تقاضا برای اسکان در مدارس، همچنان در برخی شب‌ها از جمله سوم و چهارم فروردین با ازدحام جمعیت در ستادهای پذیرش مواجه شدیم.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش فارس تا صبح روز سه شنبه پنجم فروردین ماه 1404 بیش از 255هزار نفر در قالب نزدیک به 73هزار خانواده و در مجموع بیش از755 هزارنفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش وپرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده‌اند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش نیز در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی عوامل اجرایی، بر لزوم بهبود کیفیت خدمات اسکان تأکید کرد.

مهدی نیک فرافزود: هدف ما تأمین رفاه، ایمنی و امنیت فرهنگیان است تا آنها بتوانند تعطیلات نوروزی را با آرامش سپری کنند.

47236

کد خبر 2041583