ظرفیت نیروهای بومی در استان خوزستان مورد توجه قرار گیرد
آیتالله رئیسی از سایت شرکت فولاد جهانآرا اروند بازدید کرد.
به گزارش مشرق، آیت الله رئیسی امروز بههمراه استاندار خوزستان و نماینده ولی فقیه در استان از سایت شرکت فولاد جهانآرا اروند بازدید کرد.
رییسی در جمع کارگران فولاد جهان آرا خرمشهر ایجاد شغل را مسئولیتی مهم برعهده دولت، دستگاهها، کارآفرینان و سرمایهگزاران دانست و اظهار داشت: با تمام توان و همگرایی و همت دستگاههای اجرایی از پس این مسئولیت بر خواهیم آمد.
بیشتر بخوانید:
سومین سفر استانی رئیسجمهور به استان خوزستان + عکس
رئیس جمهور با اشاره به رشادتهای مردم آبادان و خرمشهر در 8 سال جنگ تحمیلی عنوان داشت: رشادتهای مردم آبادان و خرمشهر از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد، مردم خوزستان به گردن کشور حق دارند و شجاعت آنها در دنیا زبانزد است به همین دلیل دوران مقدس، شهدا و ایستادگی مردم در برابر دشمن نباید از یاد برود.
رئیسی در خصوص بهرهبرداری از فاز دوم این شرکت تصریح کرد: با بهره برداری از فاز دوم شرکت فولاد جهان آرای خرمشهر در آیندهای نزدیک 2 هزار و 200 نفر به صورت مستقیم و هزاران نفر غیرمستقیم مشغول به کار خواهند شد.
وی در پایان با اشاره به وجود نیروهای بومی در خوزستان گفت: در استان خوزستان نیروهای بسیار خوب و حرفهای وجود و بومی گزینی در استخدامها باید رعایت شود.
شرکت فولاد جهانآرا اروند در سال 1393 در زمینه طراحی، تجهیز، احداث و بهرهبرداری از کارخانهجات تولید فلزات تأسیس شد و در زمان حاضر به یکی از کارخانهجات مطرح در این حوزه تبدیل گشته است.
این مجتمع با حجم سرمایهگذاری بیش از 10هزار میلیارد ریال در زمینی بهمساحت 380 هکتار در شهرک صنعتی خرمشهر احداث شده است.
در فاز نخست کارخانه فولاد جهانآرا اروند 8هزار نفر بهصورت مستقیم و 3500 نفر بهصورت غیرمستقیم اشتغال یافتهاند، سرمایهگذاری این واحد صنعتی معادل 6هزار میلیارد تومان برای هر فاز است و اکنون در فاز نخست شاهد فعالیت کارخانه هستیم.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری