سه‌شنبه 22 مهر 1404

ظرفیت 150 مگاواتی تولید برق خورشیدی در ادارات تهران تا سال 1406

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ظرفیت 150 مگاواتی تولید برق خورشیدی در ادارات تهران تا سال 1406

مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ اعلام کرد ادارات و سازمان‌های دولتی مشمول ماده 5 قانون خدمات کشوری موظفند تا سال 1406، 20 درصد از نیاز انرژی خود را از منابع خورشیدی تأمین کنند.

مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ اعلام کرد ادارات و سازمان‌های دولتی مشمول ماده 5 قانون خدمات کشوری موظفند تا سال 1406، 20 درصد از نیاز انرژی خود را از منابع خورشیدی تأمین کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز ناظریان مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ در حاشیه هشتمین کنفرانس نیروگاه‌های خورشیدی ایران در جمع خبرنگاران از اقدامات مؤثر در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به‌ویژه نیروگاه‌های بامی در پایتخت خبر داد.

وی با اشاره به الزام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی گفت: «بر اساس قانون خدمات کشوری، دستگاه‌های مشمول ماده 5 موظف‌اند تا پایان سال 1406 حداقل 20 درصد از مصرف برق خود را از انرژی خورشیدی تأمین کنند.»

ناظریان افزود: «در تهران با همکاری سایر دستگاه‌ها ظرفیت‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر بررسی شده و مشخص گردید که ادارات و نهادهای مستقر در شهر، امکان تولید حدود 150 مگاوات برق خورشیدی را دارند. این میزان حدود 16 درصد از مصرف انرژی شهر تهران را شامل می‌شود.»

به گفته وی، شرکت توزیع برق تهران بزرگ در حال انعقاد قراردادهای مشارکتی ماهانه با شهروندان و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به احداث نیروگاه‌های بامی است. ناظریان اظهار داشت: «در این طرح‌ها، تضامین مالی لازم از سوی شرکت ارائه می‌شود و قیمت خرید برق تولیدی نیز 4 هزار تومان به‌ازای هر کیلووات ساعت با اعمال ضرایب تعدیل سالانه تعیین شده است.»

ناظریان افزود این سیاست‌ها می‌تواند به توسعه سرمایه‌گذاری مردمی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر کمک کند و فرصتی اقتصادی و زیست‌محیطی برای پایتخت ایجاد سازد.

خبر در حال تکمیل است...