دوشنبه 25 فروردین 1404

عارف: راه آزادی قدس همان راهی است که انقلاب اسلامی ایران مطرح کرد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع

معاون اول رییس‌جمهور تاکید کرد: راه آزادی قدس همان راهی است که انقلاب اسلامی ما از ابتدا آن را مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا عارف روز جمعه به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و امام جمعه کیش در صف راهپیمایان روز جهانی قدس حضور پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شرایط امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است، گفت: سال گذشته دشمن صهیونیستی نشان داد به هیچ معیار و شاخصی که بوی انسانیت می‌دهد، پایبند نیست و ثابت شد که راه آزادی قدس همان راهی است که انقلاب اسلامی ایران از ابتدا آن را مطرح کرد؛ یعنی وحدت و انسجام امت اسلامی می‌تواند عامل پیروزی بر دشمن شود.

معاون اول رییس‌جمهور ابراز امیدواری کرد: این نقطه عطف امسال مقدمه‌ای باشد برای اینکه آزادی قدس را همه مردم فلسطین با همیاری امت اسلامی شاهد باشند.

29211

کد خبر 2042781