جمعه 30 مرداد 1405

عامل تیراندازی در عبدل آباد بازداشت شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
عامل تیراندازی در عبدل آباد بازداشت شد

به گفته رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران، عامل تیراندازی منجر به جرح یک شهروند در جنوب تهران دستگیر شد.

سرهنگ سعید راستی در تشریح جزییات این خبر گفت: همزمان با اعلام وقوع یک فقره تیراندازی و مجروح شدن شهروندی، در محدوده محله عبدل آباد تهران، بلافاصله تیمی از مأموران مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران به محل واقعه اعزام شدند.

وی گفت: پس از حضور مأموران در محل، مشخص شد متهم پس از تیراندازی، به سرعت از محل متواری شده است.

راستی با بیان اینکه سرانجام مأموران عملیات این پلیس با شناسایی متهم، در کمترین زمان ممکن وی را در مخفیگاهش واقع در محله عبدل آباد دستگیر و آن را به مقر پلیس منتقل کردند، ادامه داد: متهم در بازجویی‌های پلیس به بزه ارتکابی با انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران با بیان اینکه فرد مجروح شده در مراکز درمانی تحت نظر پزشک است، بر عزم جدی پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی تأکید کرد و از شهروندان خواست جوانان خود را از عواقب سخت حمل، نگهداری و استفاده از سلاح گرم آگاه سازند و در صورت وجود اختلاف با دیگران، اختلاف موجود را فقط از طرق قانونی رفع کنند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.