عدم ارائه گزارش حسابرس و خزانه دار قبلی / تصویب سابقه مدیریتی و دستورالعمل کمیسیون ورزشکاران
مجمع فوق العاده فدراسیون وزنه برداری با حضور اعضای مجمع برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع فوق العاده فدراسبون وزنه برداری با حضور اعضای مجمع از جمله روسای هیات های استانی در هتل المپیک برگزار شد.
حسین مقامی دبیر فدراسیون در آغاز خدمت حضار و نمایندگان ارگان های عضو مجمع خوشامد گفته و درباره وضعیت وزنه برداری صحبت کرد. دبیر فدراسیون وزنه برداری درباره برگزاری مجمع اظهار داشت: با وجود تلاش ها و پیگیری هایی که داشتیم، متاسفانه هیچ مستنداتی نداشتیم و نه خزانه دار و نه حسابرس قبلی در دوره علی مرادی ریاست سابق، هیچ کدام حاضر نشدند گزارش مالی را به ما ارائه دهند و مجبور شدیم به جای مجمع سالیانه، مجمع فوق العاده را برگزار کنیم.
انوشیروانی: ایران یکی از قطب های مهم وزنه برداری آسیا و جهان است
سپس سجاد انوشیروانی، سرپرست فدراسیون به صورت خلاصه گزارشی از وضعیت فدراسیون ارایه کرد و اظهارداشت: امیدواربم در مدت کوتاه امانت داری، گام های بلندی برداریم که برای آینده وزنه برداری موثر باشد. در همین مدت علاوه بر مصوبه های مختلف جذب بودجه، با یک اسپانسر به توافق رسیده و همچنین مصوبه دریافت بودجه از محل اعتبارات سفرهای استانی رییس جمهوری برای تجهیز و تامین مالی هیات ها را اخذ کردیم. با وجود مشکلات متعدد و درحالیکه از حداقل امکانات برخوردار نبودیم، تلاش کردیم اردوها و اعزام ها را به صورت منظم و با بالاترین کیفیت برگزار کنیم.
وی با اشاره به توفیقات کسب شده گفت: وزنه برداری بانوان در همین مقطع نتایج خوبی کسب کرده و امیدواریم در المپیک آینده مدال کسب کنیم. در بخش بین الملل رایزنی ها انجام شده و قول هایی برای کسب کرسی در انتخابات آتی فدراسیون آسیا گرفته ایم. ایران یکی از قطب های مهم وزنه برداری آسیا و جهان است و در سطح بین الملل نیز به این موضوع اذعان دارند.
وی با اشاره به نقش همدلی و اتحاد برای پیشرفت وزنه برداری بیان کرد: باید بپذیریم که در همه جا ممکن است اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد اما باید همه خانواده با بزرگواری و گذشت کنار هم بایستیم و نباید اجازه دهیم کسی برای ما تعیین تکلیف کند. با همدلی و هم افزایی برای این که حال وزنه برداری خوب شود، تلاش کنیم.
کاظمی پور: وزنه برداری تلاش و توجه بیشتری در حوزه بانوان را می طلبد
مریم کاظمی پور معاونت توسعه امور بانوان وزارت ورزش در مجمع فوق العاده فدراسیون وزنه برداری صحبت کرد و با اشاره به توفیقات دختران وزنه برداری اظهار داشت: نتیجه تلاش دختران در عرصه آسیا را تبریک می گویم. با توجه به مشارکت آقایان برای ارتقای سطح بانوان، امیدوارم با اقدامات تکمیلی مثل شرکت در دوره های بین المللی، به سطح فنی مطلوب در دانش فنی مربیگری و استقلال لازم در این زمینه برسیم.
وی افزود: باید هرکسی در حوزه تخصصی خود برای تبیین و تنویر افکار تلاش کند تا ورزشکاران و چهره های این رشته در معرض بازی هایی که در روزهای اخیر جوانان را تهدید می کند، قرار نگیرند.
کاظمی پور با تاکید بر توجه بیشتر به بخش زنان بیان داشت: با وجود این که این رشته مدال آوری است و آسیب هایی برای بانوان داشته ولی حالا که این رشته مصوب شده و بانوان در آن فعالیت می کنند، تلاش و توجه بیشتری در حوزه بانوان می طلبد. یکی از نکات جالب در مورد ورزشکاران این رشته سطح تحصیلات دختران وزنه برداری است.
تصویب پیشنهاد فرهادیان
در ادامه مجمع آیین نامه ها بررسی و رای گیری برای مصوبات انجام شد.
آرش فرهادیان مدیر کل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی نیز در این مجمع در توضیح مدال قهرمانی به عنوان سابقه مدیریتی گفت: پیشنهاد میکنم مدال المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پاراآسیایی 3 سال سابقه مدیریتی و مدال آسیایی و جهانی 2 سال سابقه محسوب شود. برای ریاست فدراسیون قهرمانان صرفا نباید سابقه مدالی داشته باشند، بلکه باید ترکیبی از قهرمانی - مدیریتی باشد.
در ادامه پیشنهاد فرهادیان به رای گذاشته شد و به تصویب رسید. البته در تمام تورنمنتها مدال مجموع محاسبه خواهد شد نه مدال یک حرکت.
مورد بعدی حضور مربیان دارای حکم محرومیت در کمیسیونهای ورزشکاران بود که نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی توضیحاتی درباره آن داد.
تصمیم گیری در این زمینه به مجمع عمومی واگذار شد و بعد از تبادل نظر دستورالعمل کمیسیون مربیان فدراسیون به تصویب مجمع رسید.
همچنین دستورالعمل کمیسیون ورزشکاران نیز بدون مخالف تصویب شد. در مورد کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران نیز بحث و بررسی طولانی انجام شد و اعضای مجمع نقطه نظرات خود را در مورد چگونگی حضور افراد در این کمیسیونها ارائه کردند.
بیشتر بخوانید: