عراق
عراق
به گفته سخنگوی اقتصادی دولت، مهار تورم همچنان از اولویتهای ستاد اقتصادی دولت است و با تلاش دستگاههای اقتصادی دولت این اقدامات در حال انجام اسبت. ما حال مردم را در زمینه وضعیت مسکن درک میکنیم و برای بهبود وضعیت، پیگیری ویژهای را در دولت با تاکید رئیسجمهور در دستور کار داریم.
نماینده دادستان گفت: یکی از اقدامات متهم جمشید شارمهد افشای اطلاعات طبقه بندی شده در خصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود.
کارگردان مستند "همرزم" معتقد است که مرام و رفتار شهید چمران با دیگر فرماندهان و نیروهای ستاد، رمز پیروزیهای ستاد جنگهای نامنظم در دفاع مقدس بود.
نماینده دادستان گفت: یکی از اقدامات متهم جمشید شارمهد افشای اطلاعات طبقه بندی شده در خصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: گاهی از اوقات فقط نقاط ضعف را میبینیم و بنا را به سیاه نمایی میگذاریم، در حالی که الان وضع ایران ما نسبت به کل دنیا بهتر است.
مصطفی چمران، یک مبارز موحد و مکتبی بود که با نگاه بلند و بصیر خود هرگز محدود به زمان و مکان نشد و زندگی مرفه در غرب و لذت منصب دانشمندی او را ازمسیر حق و جهاد فی سبیلالله بازنداشت.
فارس نوشت: خبرنگار عراقی پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به مهاجم تیم ملی این کشور را تکذیب کرد.
خبرنگار عراقی پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به مهاجم تیم ملی این کشور را تکذیب کرد.
آقاتهرانی گفت: بیگانگان مثل اوباما خاورمیانه را قطب عالم و ایران را قطب خارمیانه می داند، توجه داشته باشید گاهی از اوقات فقط نقاط ضعف را می بینیم و بنا را به سیاه نمایی می گذاریم الان وضع ایران ما نسبت به کل دنیا بهتر است همه دنیا مشکل دارند و ناراحت هستند، بحث اقتصادی همه جایی است منتهی الان در حال جراحی هستیم.
در حالی که به نظر می رسد شانس احیای برجام اندک است، یک منبع به "میدل ایست آی" گفت که ایران در پیشنهادی جدید درخواست حذف سپاه پاسداران از لیست تروریستی آمریکا را کنار گذاشته و در عوض خواستار لغو تحریم های اعمال شده توسط آمریکا علیه قرارگاه مرکزی " خاتم الانبیا و چند نهاد دیگر شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ستایشی در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: شهید بهشتی نقش ویژهای در مجلس خبرگان و تدوین قانون اساسی داشت. مدیریت بی نظیر وی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، ایجاد دستگاه قضائی پس از انقلاب از جمله اقدامات این شهید بزرگوار است. وی افزود: رهبر انقلاب آن زمان و در حکم شهید بهشتی، تحول قضائی را خواستار بودند. ایشان اهتمام ویژهای...
حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی گفت: باید بدایم رابطه مقام معظم رهبری با ما مجلسی ها چه ارتباطی است به اعتقاد بنده مجلس محل تحقق مطالبات مقام ولایت است، حاکمیت ما حاکمیت ولایتی است باید ببینیم که آن بزرگوار از ما چه می خواهند، پس باید به ابلاغیه های حضرت آقا توجه شود باید به منشور مجلس انقلابی که حضرت آقا درباره آن صحبت کردند و نیاز مجلس ما بود توجه بیشتری شود.