یک‌شنبه 23 شهریور 1404

عرضه کنندگان آرد و نان بیشترین تخلفات صنفی مهرماه خراسان رضوی را مرتکب شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
عرضه کنندگان آرد و نان بیشترین تخلفات صنفی مهرماه خراسان رضوی را مرتکب شدند

مشهد - ایرنا - کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بیشترین تعداد بازرسیها و تشکیل پرونده‌های تخلف طی مهرماه امسال در استان مربوط به گروه آرد و نان با سه هزار و 108 بازرسی و تشکیل 219 پرونده بود.

عباس اخوان عصر سه شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: باقی پرونده‌های تخلف براساس حجم بازرسی و مبلغ به ترتیب مربوط به گروه مواد پروتئینی، میوه و تره بار، برنج و روغن، قند و شکر، لاستیک و روغن موتور است.

وی اظهار داشت: در طول مهرماه 34 هزار و 706 مورد بازرسی توسط بازرسان صنف و صنعت از سطح بازار استان انجام گرفت که از این تعداد 26 هزار و 405 مورد مربوط به مشهد بود.

کارشناس مسوول سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: این تعداد بازرسی منجر به تشکیل 2 هزار و 413 پرونده تخلف به ارزش 94 میلیارد ریال شده که از این میزان هزار و 866 پرونده به ارزش 76 میلیارد ریال مربوط به مشهد است.

اخوان افزود: تعداد شاکیان از بازار خراسان رضوی در مهرماه امسال 2 هزار و 751 مورد بوده که از این تعداد 2 هزار و 421 مورد مربوط به مشهد است و 25 میلیارد ریال به شاکیان برگشت داده شده است.

افزایش نرخ گوجه فرنگی در خراسان رضوی

اخوان در خصوص تغییر نرخ کالاها در چند گروه طی بازه زمانی پنج مهرماه تا پنج آبان ماه در خراسان رضوی گفت: در گروه مواد غذایی بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با 242 درصد، سیب زمینی 40 درصد و نخود 25 درصد است، در مقابل این گروه قیمت چای، رب گوجه فرنگی و لوبیا قرمز تغییری نداشته است.

کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: قیمت نهاده‌های دامی به جز گندم نیز در این مدت بین 14 تا سه درصد افزایش یافته و قیمت انواع لبنیات در مدت مزبور تغییری نداشته است.

اخوان با اشاره به افزایش 31.6 درصدی قیمت شن در مدت یک ماه گذشته در استان افزود: در این مدت قیمت گچ، روغن موتور، سیمان و آجر در استان افزایش یافته اما قیمت انواع میلگرد، نبشی، تیرآهن و پروفیل کاهش داشته است.

وی اظهار داشت: هم اینک قیمت برنج پاکستانی، شکر، گوشت گوساله در خراسان رضوی از قیمت میانگین کشوری این اقلام بالاتر اما قیمت برنج هندی، لاشه گوشت گوسفندی، گوشت مرغ در استان از قیمت میانگین کشوری آنها پایین تر است.

در این نشست مقرر شد سازمان تعاون روستایی نسبت به عرضه مستقیم گوجه فرنگی برای کاهش قیمت آن در بازار اقدام کند و افزایش قیمت شن پیگیری و با تخلفات در این زمینه برخورد قانونی شود.

*س_برچسب‌ها_س*