جمعه 19 بهمن 1403

عزاداری دلدادگان حسینی در خراسان جنوبی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
عزاداری دلدادگان حسینی در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) در خراسان جنوبی امسال با برگزاری پرشور آیین‌های عزاداری در شب و روز عاشورا ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ارادت خود را با سالار شیدان به نمایش گذاشتند.

به گزارش ایرنا آیین‌های عزاداری ماه محرم بویژه در روز تاسوعا و عاشورای حسینی امسال در خراسان جنوبی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در بین عزاداران در فضای باز محل هیات‌های مذهبی برپا شد.

مردم این دیار با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا با حضور در فضای باز هیات‌های عزاداری به یاد امام حسین (ع) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اشک ماتم ریختند.

امسال به منظور رعایت نکات بهداشتی پخش اقلام نذری از آیین‌های عزاداری محرم حذف شد و عزاداران سعی کردند با از استفاده شیوه‌های مختلف از جمله پخش ماسک و اقلام بهداشتی نذری، مانع از انتشار ویروس کرونا برای حفظ سلامتی مردم شوند.

کوتاه شدن زمان برگزاری آیین‌های عزاداری سالار شهیدان هم به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی نتوانست چیزی از ارادت مردم به اباعبدالله الحسین (ع) را کم کند و آنها نیز با زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی همانند سالهای گذشته پرشور در آیین های عزاداری روزهای تاسوعا و عاشورا شرکت کردند و شکوهی از ارادت خود را به امام حسین (ع) و خاندانش به نمایش گذاشتند.

آیین عزاداری روز عاشورا در سه نقطه شهر بیرجند برگزار شد

عزاداری روز عاشورا در سه نقطه شهر بیرجند در فضای باز مسجد امام حسین (ع)، آستان امامزادگان باقریه و بهشت متقین (قتلگاه) بیرجند با حضور باشکوه سوگواران حسینی و در فضای باز این مکان‌ها برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: امسال در روزهای تاسوعا و عاشورا با توجه به محدودیت‌های کرونایی به حداقل برنامه‌ها اکتفا شده و سه نقطه شهر بیرجند و یک نقطه در دیگر شهرها برای اقامه نماز ظهر عاشورا در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام احمد رضایی افزود: نماز ظهر عاشورا در محل امامزادگان باقریه (ع) بیرجند به امامت حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و در بهشت متقین (قتلگاه) بیرجند توسط حجت الاسلام محمد مختاری امام جمعه موقت بیرجند اقامه می‌شود.

آیین‌های عزاداری ماه محرم در 11 شهرستان استان خراسان جنوبی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در فضای باز مکان‌های مختلف در حال برگزاری است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*