جمعه 3 بهمن 1404

عصبانیت ترامپ از نظرسنجی نیویورک تایمز / شکایت کرده‌ام، باید بها بدهند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
عصبانیت ترامپ از نظرسنجی نیویورک تایمز / شکایت کرده‌ام، باید بها بدهند

رئیس جمهور آمریکا گفت که از نیویورک تایمز و رسانه‌های دیگر به علت انتشار نظرسنجی‌ها در مورد محبوبیت وی، شکایت کرده است.

تازه‌ترین نظرسنجی روزنامه نیویورک تایمز از مخالفت 51 درصدی آمریکایی‌ها با سیاست‌های کلی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در زمینه‌های مختلف حکایت دارد.

همچنین بر اساس این نظرسنجی، محبوبیت ترامپ در موضوعاتی که برای رأی دهنده آمریکایی مهم است، کاهش چشمگیری یافته است.

طبق این نظرسنجی، سیاست‌های ترامپ در خصوص مهاجران و ونزوئلا و همچنین تورم مواد غذایی در کاهش محبوبیت وی نقش داشته است.

شکایت ترامپ از نیویورک تایمز به علت انتشار نظرسنجی‌های کاهش محبوبیت

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که از نیویورک تایمز و رسانه‌های دیگر به علت انتشار نظرسنجی‌ها در مورد محبوبیت وی، شکایت کرده است.

وی در شبکه اجتماعی تروث نوشت: نیویورک تایمز و بسیاری دیگر، نظرسنجی‌هایی را چاپ می‌کنند که نادرست هستند. آنها دیوانه و بیمار شده‌اند. آنها از یک مورد جدی سندرم اختلال روانی ترامپ (TDS) رنج می‌برند.

ترامپ اضافه کرد: اما من با شکایتی که ثبت کرده‌ام و در حال طی کردن مراحل قانونی در دادگاه است، آنها را رسوا می‌کنم. آنها باید بهای اخبار نادرست و جعلی را بپردازند و امیدوارم در آینده‌ای نه چندان دور، این کار را انجام دهند!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.