شنبه 6 دی 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

ایران در نیمه نخست سال جاری بیش از 62 تن سیگار به پنج کشور صادرات داشته که ارزش آن 353 هزار دلار بوده است. عراق با خرید 36.5 تن سیگار، بزرگ‌ترین بازار برای محصولات ایرانی بوده است.

میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: بیش از 7 میلیون نفر از یارانه بگیران حذف شدند و اعتراض‌ها نسبت به دهک‌های پردرآمد محدود و قابل مدیریت بوده است.

دومین تولیدکننده بزرگ نفت روسیه، لوک‌اویل، اعلام کرد در واکنش به تحریم‌های اخیر غرب، دارایی‌های بین‌المللی خود را تحت مجوز وزارت خزانه‌داری آمریکا خواهد فروخت. این اقدام، بزرگترین فروش دارایی توسط یک شرکت روسی در پی تحریم‌های جنگ اوکراین تاکنون محسوب می‌شود.

فرود عسگری، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، گفت: پس از بررسی 1472 شاسی واردشده به ترکیه در سال 1403، حدود 600 دستگاه تایید و مجوز ورود دریافت کردند. عملیات ترخیص و انتقال این کشنده‌ها به ایران آغاز شده و برای سایر خودروها نیز مراحل قانونی در حال پیگیری است.

شبکه بانکی کشور از ابتدای سال جاری تا پنجم آبان 1404 بیش از 153 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان پرداخت کرده است.

در حالی‌که تحریم‌های جدید آمریکا علیه روسیه موجب رشد کوتاه‌مدت قیمت نفت شد، خبر احتمال افزایش تولید اوپک پلاس دوباره فشار کاهشی بر بازار وارد کرده است. کارشناسان می‌گویند تأثیر تحریم‌ها موقتی است و ظرفیت مازاد جهانی مانع جهش شدید قیمت خواهد شد.

سکه پارسیان یک گرمی در بازار 11 میلیون و 100 هزار تومان قیمت خورده است

پس از خروج گسترده کارگران مهاجر، هزینه دستمزد در تهران جهش کم‌سابقه‌ای داشته است. دبیر اتحادیه مشاوران املاک می‌گوید کمبود نیروی کار به‌ویژه در پروژه‌های بزرگ باعث توقف یا کندی ساخت‌وساز شده و خانه‌های مناطق جنوبی شهر نیز خالی مانده‌اند.

تحصیل در دانشگاه‌های دولتی کاملاً رایگان نیست، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری عمومی است. انصراف دانشجو به‌معنای هدررفت سهمیه و منابع آموزشی است، از همین رو دانشجویان روزانه در صورت انصراف باید هزینه‌ای پرداخت کنند و تا یک سال بعد نمی‌توانند در کنکور شرکت کنند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: قیمت مصوب هرکیلو برنج پاکستانی برای مصرف کننده 66 هزار و 300 تومان است که متاسفانه 3 برابر نرخ مصوب عرضه می شود.

در حالی که ردمی A5 با کمتر از هشت میلیون تومان ارزان‌ترین گوشی بازار است، آیفون 17 پرومکس با قیمت 222 میلیون تومان صدرنشین فهرست گران‌ترین‌ها شد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اصلاحات اقتصادی بدون واقعی‌سازی قیمت حامل‌های انرژی ممکن نیست، گفت: اصلاح قیمت‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که منافع آن مستقیماً به مردم برسد و باعث بزرگ‌تر شدن دولت نشود.

منتقدان دولت اما بر روی یک نقطه (یعنی افزایش آنی و عاجل و یکباره قیمت بنزین) انگشت می‌گذارند و صدای مردم را درمی‌آورند. آنها حداقل دو بار دست به این اقدام زده‌اند و نباید به آنها اجازه داد که این کار را تکرار کنند.

معاون امور شعب بانک ملی ایران گفت: تمامی حساب‌ها، سپرده‌ها و فعالیت‌های بانک سابق آینده با موفقیت کامل و تحت نظارت دقیق به بانک ملی ایران منتقل شده‌اند.

کارت‌های منقضی شده بانک سابق آینده تا سه ماه تمدید شدند و نیازی به تعویض یا ابطال آن‌ها نیست.

رئیس هیئت مدیره تسلا هشدار داد که بدون تصویب بسته پیشنهادی حقوق یک تریلیون دلاری ایلان ماسک، ممکن است او از سمت مدیرعاملی شرکت کناره‌گیری کند.