چهارشنبه 14 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

خرید ارزان‌ترین گوشی شیائومی به هفت میلیون تومان بودجه نیاز دارد.

نام نویسی بیمه تکمیلی درمان ویژه هنرمندان، نویسندگان، روزنامه نگاران و فعالان قرآن و عترت از امروز18 شهریور آغاز شد.

این اینفوگرافی به مقایسه دستمزدها در خاورمیانه پرداخته است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 36 سنت معادل 0.55 درصد افزایش به 66 دلار و 38 سنت رسید.

توافق روسیه و چین در مورد پروژه خط لوله گازی «قدرت سیبری 2» و صادرات بیش از 100 میلیارد متر مکعب در سال گاز از روسیه به چین، یک نظم گازی جدید را با تمرکز بر شرق تثبیت می‌کند.

تعرفه 39 درصدی آمریکا بر کالاهای سوییسی، صنعت ساعت‌سازی این کشور را در حالت آماده‌باش قرار داده است و همچنین دسترسی به آمریکا به عنوان یکی از بزرگترین مقاصد صادراتی این صنعت را تهدید می‌کند.

قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه 18 شهریور 1404 را می‌توانید در اینجا مشاهده نمایید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاالدین ازوجی را به عنوان سرپرست صندوق‌های بازنشستگی کشوری و فولاد منصوب کرد.

جمشید ایمانی، قائم‌مقام مدیرعامل ایران‌خودرو، اعلام کرد: قیمت جدید خودروها تا سه‌شنبه آینده به سازمان حمایت ارسال می‌شود و این سازمان یک ماه فرصت دارد نظر خود را اعلام کند.

امروز 17 شهریور 1404، تازه‌ترین نرخ ارزهای خارجی، انواع سکه، طلا و بیت‌کوین اعلام شد.

وزیر رفاه با بیان اینکه تنها 4.8 درصد حذف شدگان از یارانه نقدی اعتراض کرده‌اند، گفت: احتمال اشتباه در حذف یارانه بگیران، بسیار بعید است.

دولت در تازه‌ترین تصمیم خود به‌دنبال ماهانه کردن تخصیص کالابرگ است؛ اقدامی که به گفته کارشناسان، می‌تواند نظم بیشتری به سیاست‌های حمایتی بدهد. در این میان، سه سناریو برای تأمین منابع مالی این برنامه رفاهی مطرح شده که هرکدام پیامدهای متفاوتی دارد.

بحران خاموشی‌ها در تابستان 1404 به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زندگی روزمره و تولید در کشور تبدیل شد؛ هرچند وزیر نیرو وعده پایان قطعی‌ها را داده، اما تحقق پیش‌بینی‌ها درباره عبور از بحران برق همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

از نظر کارشناسان کاهش سه میلیارد دلار ارز 28 هزار و 500 تومانی تخصیص یافته به واردات تجهیزات دارویی در گرانی تاثیرگذار بوده است.

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، مالیات بیش از 70درصد صاحبان مشاغل، اصناف و بازاریان صفر تعیین شده است.