جمعه 23 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

عارف درباره گزارش مربوط به تحقق عدالت مالیاتی گفت: تحقق عدالت مالیاتی در کشور بسیار مهم است، زیرا در برخی موارد میزان مالیات اصناف حتی بیش از درآمد آن‌ها تعیین شده است.

میرهادی سیدی تأکید کرد: باید توجه داشته باشید که موانع غیر تعرفه‌ای نیز حذف شده است و ثبت سفارش همه کالاهای ممنوع، از اوراسیا آزاد است (به استثنای معدودی کالا) و بسیاری از موانع برداشته شده و اگر مورد خاصی باقی مانده باشد، می‌توان آن را در سامانه جامع پیگیری و حل کرد.

یوسف پزشکیان گفت: با هیچ کدام از این دو دسته مدیر نمی‌توانیم به مقصد برسیم. ضرب المثلی داریم که «کَرم داران عالم را دِرَم نیست. دِرَم داران عالم را کَرَم نیست». باید در تاریکی شب‌های زندگی چراغ به دست بگیریم و دنبال مدیرانی بگردیم که هم کَرَم داشته باشند و هم دِرَم.»

آلمان به همراه تروئیکای اروپایی، هشدار داده‌اند که اگر ایران انعطاف بیشتری از خود نشان ندهد، «مکانیسم ماشه» فعال خواهد شد؛ ابزاری که می‌تواند توافق هسته‌ای را عملاً بی‌اثر کند. سخنگوی وزارت خارجه آلمان در موضعی کم‌سابقه اعلام کرد که اقدامات تهران «ناکافی» بوده و هیچ نشانه‌ای از عقب‌نشینی دیده نمی‌شود.

این برای ششمین باری است که امریکا به نفع اسرائیل علیه طرح های آتش بس جنگ غزه، رای می دهد.

خبرنگار وال استریت ژورنال در ادامه نوشته است: ایران متعهد می‌شد با ویتکاف / آمریکا دیدار کند. روشن نبود که این دیدار مستقیم خواهد بود یا غیرمستقیم. در ازای آن، آمریکا باید تضمین می‌داد که هیچ حمله‌ای صورت نگیرد.

تهدید ترامپ در حالی مطرح می‌شود که منتقدان تعلیق برنامه کیمل را نوعی سانسور دولتی می‌دانند. کیمل به دلیل اظهارنظرهایی درباره واکنش محافظه‌کاران به مرگ کرک، برنامه‌اش را از دست داد.

دبیر ستاد امر به معروف استان قم تصریح‌کرد: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، 28 نهاد در موضوع عفاف و حجاب مسئولیت دارند؛ دو نهاد یعنی نیروی انتظامی و قوه قضائیه وظیفه اقدامات سلبی و بازدارنده دارند و 26 نهاد دیگر وظیفه ایجابی و فرهنگی. اما متأسفانه ترک فعل گسترده‌ای از سوی نهادهای فرهنگی رخ داده است.

«عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره رایزنی اخیر خود با دیپلمات‌های اروپایی و اصرار آن‌ها به پیش‌بردن اسنپ بک نوشت: از جانب جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته طرحی معقول و قابل اجرا را به همتایان اروپایی ارائه دادم تا از وقوع بحرانی غیرضروری و قابل اجتناب در روزهای آینده جلوگیری شود.

اسنپ بک گزینه بدی است، اما گزینه بدتر، دادن امتیازات جدید به طرف مقابل است. امتیازاتی که ممکن است خطر جنگ را بیشتر کند.

غلامرضا کاتب با اشاره به توافق جدید ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی، بیان کرد: باتوجه به توضیحاتی که وزیر امورخارجه ارائه کرده است، یکی از شروط توافق جدید ایران با آژانس این است که تروئیکای اروپایی از فعال سازی مکانیزم ماشه عقب نشینی کنند.

حدود 3 تا 4 میلیون تومان در چند ماه اخیر باخته ام و حتی یک فقره چک هم به مبلغ 170 هزار تومان از حساب فروشگاه باشگاه تاج کشیده ام

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نشستی با اعضای مجمع کارآفرینان ایران بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای حل مشکلات فعالان اقتصادی تأکید کرد.

کوروش احمدی در پاسخ به اینکه «اجرای توافق ایران و آژانس که در قاهره امضا شد، تا قبل از 28 سپتامبر از جمله در رابطه با بازگشت بازرس‌ها و ارائه گزارش فنی درباره سایت‌های هسته‌ای، می‌تواند نظر اروپا را برای دست برداشتن از اسنپ بک تامین کند؟» گفت: مساله دو چیز است؛ اول محدودیت زمان و دیگری شرایط سه‌گانه‌ای که طرف اروپایی برای بازگشت از تصمیم اسنپ بک قرار داده است.

نشریه فایننشال تایمز امروز پنجشنبه به نقل از یک مسئول عالی رتبه سعودی نوشت، عربستان پس از امضای معاهده با یک قدرت اتمی، هنوز به معاهده منع گسترش هسته‌ای پایبند است.

به گفته وزارت کشور فرانسه، حدود 200 هزار نفر در صدها تجمع در سراسر کشور شرکت کردند و در مجموع 80 هزار مأمور اجرای قانون برای تأمین نظم مستقر شدند. برخی از تظاهرات به درگیری با پلیس منجر شد و صدها نفر بازداشت شدند.