پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سفارت ایران: در ایران بیش از 100 کنیسه وجود دارد که همگی به روی عموم باز هستند و نیازی به نگهبان ندارند.

به اتهام نسل‌کشی و جنایات جنگی تحت تعقیب است؛

اکنون رئیس‌جمهور آمریکا خودش با اذعان صریح به اینکه من کاملاً مسئول آن بودم»، پرده از دروغ وزیر خارجه‌اش برداشته و عملاً اذعان کرده که واشنگتن از ابتدا هدایت این عملیات را بر عهده داشته است.

شورای امنیت سازمان ملل روز پنج‌شنبه با قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای لغو تحریم‌ها علیه الشرع با استناد به اینکه دیگر روابط فعالی بین هیات تحریر الشام و القاعده وجود ندارد موافقت کرد.

کدام پیمان؟ عادی‌سازی رابطه با اسرائیل که نامش پیوستن به پیمان نمی‌شود! اگر صرف عادی‌سازی رابطه با اسرائیل به معنای "پیوستن به پیمان ابراهیم" باشد، با این حساب تمام 164 کشوری که اسرائیل را به رسمیت شناخته و با آن رابطه برقرار کرده‌اند، باید عضو "پیمان ابراهیم" به شمار آیند!

وی با بیان اینکه مردم مهم‌ترین مولفه اقتدار هستند، گفت: نیروهای مسلح ما باید آماده و هوشیار باشند و باید دست روی ماشه باشد و به محض شلیک دشمن، تمام زیرساخت‌های آمریکا در منطقه و اسرائیل را از صفحه روزگار پاک خواهیم کرد. ما در آمادگی کامل به سر می‌بریم و جرات ندارند دست به کاری بزنند. آن‌ها می‌خواهند مردم را از صحنه خارج کنند اما کور خوانده‌اند.

خطیب‌زاده درباره مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده که در حال حاضر متوقف شده، اظهار داشت: «اگر آمریکا اراده داشته باشد تا از موضعی برابر به توافق دست یابد، تحقق آن ممکن است.» او تأکید کرد که از سرگیری مذاکرات بستگی به رویکرد و رفتار طرف آمریکایی دارد.

این تحول، جمهوری آذربایجان را به چهارمین کاربر شناخته‌شده بین‌المللی سامانه HQ-9BE پس از مراکش، پاکستان و احتمالاً مصر تبدیل می‌کند

امام جمعه مشهد دو شاخصه کلیدی مقام معظم رهبری را دشمن شناسی و فتنه شناسی دانست و گفت: ایشان شناخت عمیقی از عمق دشمنی دشمن دارند و بر همان اساس برنامه‌ریزی می‌کنند و حرکت سیاسی خود را در عرصه بین‌الملل انجام می‌دهند.

این تصمیم روز جمعه و در بیانیه‌ای که در وبگاه «فدرال رجیستر»، سامانه اسناد رسمی دولت آمریکا انتشار یافته، اعلام شده است. در این بیانیه آمده است که «روابط با ایران هنوز عادی نشده و فرآیند اجرای توافقات دوجانبه مورخ 19 ژانویه 1981 همچنان ادامه دارد».

قائم‌پناه با اشاره به شرایط اقتصادی ایران، گفت: ناترازی‌ها در حوزه‌های برق و آب، فشارهای خارجی و برخی تحولات بین‌المللی بر اقتصاد اثر گذاشته است؛ با این حال، دولت تمام توان خود را به‌کار گرفته تا امور کشور به‌ویژه پرداخت به‌موقع حقوق‌ها بدون‌وقفه انجام شود.

آیت‌الله مدرسی با هشدار نسبت به نقشه‌های بلندمدت دشمنان علیه جهان اسلام، تأکید کرد: هدف آنان تجزیه کشورهای اسلامی، غارت منابع و قرار دادن ملت‌ها زیر سلطه خویش است لذا مردم ایران باید هوشیار باشند تا ما را دچار سرنوشتی مشابه سوریه و سودان نکنند.

سیدمصطفی حسینی افزود: امروز کشور ما در شرایطی است که اگر برداشت از سدها ادامه یابد، تهران و بسیاری از شهرهای دیگر با بحران جدی مواجه خواهند شد. اگرچه استغاثه و دعا برای بارش رحمت الهی را داریم، اما در کنار آن باید مدیریت مصرف را جدی بگیریم. نمی‌توان از یک سو نماز باران خواند و از سوی دیگر در مصرف آب اسراف کرد.

امام جمعه قم تاکید کرد: هر امر مطلوبی آنگاه که درست مدیریت و تدبیر نشود، می‌تواند به پیامدهای منفی و خسارت‌بار بیانجامد که یکی از آن‌ها، فضای مجازی و فناوری‌های هوشمند است، معایب و آسیب‌های این قلمرو به دلیل سرعت، شتاب و گستره آن، معایب حساس و مهمی است.

رهبر انصارالله همچنین به نقش نیروهای یمنی در حمایت از مردم فلسطین اشاره کرد و افزود ارتش یمن در حمایت از غزه طی دو سال مجموعا 1,830 عملیات شامل عملیات‌هایی با موشک‌های بالستیک و کروز، پهپاد و قایق‌های جنگی انجام داده است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: آقای ترامپ تهدید زیاد می‌کند. کانادا، گریلند و غزه را می‌خواهد بگیرد، اما کجا توانسته است این کار را انجام دهد؟ از طرفی خبر دادند که هسته‌ای ایران را نابود کرده‌اند. اگر نابود کرده‌اند، چرا راجع به آن صحبت می‌کنند؟ پس چرا آژانس به دنبال این می‌گردد که ما چه مقدار اورانیوم غنی‌شده داریم؟