جمعه 25 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: موضوع و مسئله اصلی، فلسطین است و تا این مسئله حل نشود، حتی اگر هم حماس خلع سلاح شود، باز هم رژیم صهیونیستی کاری از پیش نخواهد برد.

شبکه 12 تلویزیون صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو از معاون رئیس جمهور آمریکا خواست که نیروهای ترکیه‌ای وارد غزه نشوند.

این سناتورها با هشدار مبنی بر اینکه تلاش غیرقانونی اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی «چشم‌انداز صلح پایدار از طریق مذاکرات برای دستیابی به راه‌کار دو کشوری را تضعیف می‌کند»، همچنین خاطرنشان کردند که چنین اقدامی «دستاوردهای گذشته ترامپ تحت توافق‌نامه‌های ابراهیمی و احتمال گسترش بیشتر آنها» را به خطر می‌اندازد.

رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری به همکاری سازنده وزارت دادگستری جمهوری ارمنستان اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای موافقت‌نامه انتقال محکومین میان دو کشور، 24 نفر از ایرانیان محبوس در ارمنستان طی 2 مرحله در سال جاری به کشور منتقل شده‌اند.

وال‌استریت ژورنال گزارش می‌دهد که حماس تاکنون با خلع سلاح موافقت نکرده و به تثبیت قدرت خود در مناطق خارج از کنترل رژیم صهیونیستی مشغول است.

برنامه کمک تغذیه تکمیلی (SNAP) که به 41.7 میلیون آمریکایی کمک می‌کند، پیش‌تر با تصویب «لایحه زیبا و بزرگ» ترامپ در تابستان امسال با کاهش بودجه روبه‌رو شده بود. اکنون با تداوم تعطیلی دولت، احتمال قطع موقت پرداخت‌ها شدت گرفته است.

کرملین تأکید کرد که تمام مأموریت‌های رزمایش هسته‌ای با موفقیت انجام شد و هدف از تمرین، آزمایش آمادگی سامانه‌های فرماندهی و کنترل نظامی نیز بوده است.

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس روز چهارشنبه به المسیره گفت: ما عادت کرده‌ایم که دشمن همواره از توافقات شانه خالی می‌کند و این رفتار، ذات اوست.

تاکنون دست‌کم 34 نفر در حملات ایالات متحده به قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر کشته شده‌اند.

وی تصریح کرد مقاومت اسلامی لبنان باید شاخه نظامی خود را کنار بگذارد.

گروسی اضافه کرد که آژانس پیش از حملات اخیر، از این مراکز بازدید کرده و اکنون با تصاویر ماهواره‌ای آن‌ها را رصد می‌کند. او مدعی شد کشورهای دیگر نیز در ارزیابی خود به نتایج مشابهی رسیده‌اند.

حسن روحانی ادامه داد: اگر بازدارندگی باشد، جنگ نخواهد شد. جنگ زمانی خواهد شد که بازدارندگی مورد تردید قرار بگیرد و الا اسرائیل که همیشه می‌خواست با ما بجنگد، مگر تازه تصمیم گرفته؟ آمریکا همیشه نمی‌خواسته با ما بجنگد؟ مگر همیشه آمریکایی‌ها نمی‌گفتند که جنگ و حمله نظامی هم روی میز است. همه رؤسای‌جمهور قبلی هم می‌گفتند و تأکید می‌کردند.

حماس افزود: تلاش‌های اسرائیل برای الحاق اراضی کرانه باختری «باطل و غیرقانونی» است و حقیقت فلسطینی بودن کرانه باختری را بر اساس تاریخ، قوانین بین‌المللی و نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری در سال 2024 تغییر نخواهد داد.

هوشمندسازی، شفاف‌سازی، مردمی‌سازی و کارآمدی. هوشمندسازی یعنی تصمیم و فرآیند اجرایی بر پایه داده، فناوری و علم. شفاف‌سازی نیز یعنی جلب اعتماد عمومی که باید در همه سطوح تقویت شود. مردمی‌سازی نیز یعنی مردم از تماشاگران سیاست به بازیگران تحول تبدیل شوند و کارآمدی یعنی خروجی سیاست به بهبود زندگی مردم منتج شود.

سردار رضایی با اشاره به اهمیت بازدارندگی در قانون‌گذاری افزود: مجازات جرائم باید به‌گونه‌ای باشد که زمینه تکرار جرم را از بین ببرد؛ در همه کشورها با وضع قوانین سختگیرانه، شرایطی فراهم شده است تا مجرمان جرئت ارتکاب جرم پیدا نکنند.

ابو حمزه افزود که اعضای این تشکل می‌دانستند راه دشوار و مسئولیت سنگینی در پیش است و با «گروهی مؤمن» در لبنان، یمن و ایران در مقابل دشمن ایستاده‌اند.