شنبه 26 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سوئد از توسعه نیروی هوایی آینده اوکراین حمایت می‌کند و این همکاری جدید میان شامل تبادل تجربه و دانش درباره نبرد هوایی و پدافند هوایی و همچنین استفاده از توانمندی‌های پیشرفته در این حوزه، از جمله جنگنده‌ها، خواهد بود.

هنوز تعدادی از قربانیان حملات، زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و نیروهای امدادی و دفاع مدنی به دلیل شرایط موجود، قادر به دسترسی و انتقال آن‌ها نیستند.

پزشکیان گفت: با وجود آنکه امنیت و اقتصاد کشور متکی به تولید و صادرات است، ما سرنوشت هر فعال اقتصادی و تولیدکننده و صادرکننده را به یک کارشناس در یک وزارتخانه و یا سازمان اجرایی گره زده‌ایم و این صادرکننده مرتب در طبقات و اتاق‌های دستگاه‌های اجرایی آواره و سرگردان است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، مستقیما گفت، توافق قاهره، دیگر قابل اجرا نیست، در واقع ایران بعد از فعال شدن مکانیسم ماشه از حالت دفاعی خود خارج شده است. ایران با شرایط بین المللی فعلی و روند روابط با چین و روسیه، بالاخره مذاکراتی با ایالات متحده خواهد داشت، هر چند زمان دقیق این مذاکرات احتمالی مشخص نیست، اما رخ خواهد داد.

وزیر امور خارجه اظهار کرد: تا زمانی که این روحیه و این رویکرد و تجربیات تلخ در رابطه با مذاکره با آمریکا وجود دارد، طبیعی است که امکان ورود مجدد به مذاکرات را نداریم مگر اینکه این رویکردها تغییر کنند

خطیب اظهار داشت: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها، تخلف‌ها و ناامنی‌ها ادامه یابد نیست و باید نخست اراده آن را داشته باشیم و سپس طراحی‌های ایجابی و راهکار‌هایی که می‌تواند در بین مردم اثرگذار باشد، اجرا شود و یکی از این ناهنجار‌های اجتماعی، برهنگی است که باید جدی گرفته شود.

انعطاف برخی از ذینفوذان حکومتی در موضوع حجاب، پیش از آنکه به مصلحت عمومی برگردد به مقاومت زنان و دختران و نوه‌های خودشان در برابر حجاب اجباری برمی‌گردد.

شامگاه دوشنبه 28 مهر 1404 یکی از معدود رجال باقی مانده عصر پهلوی در 93 سالگی چشم از جهان بست؛ دکتر هوشنگ نهاوندی با شهرت غالب دانشگاهی و روشنفکری تا سیاسی و البته نماد روشنفکری راست و حلقه اتصال حلقه روشنفکران گرداگرد فرح با مناصب بالا که به رغم آن که اواخر بی مهری دید اما در دوران تبعید و آوارگی هم با شاه ارتباط داشت و شاه به سه دلیل از او شرمسار بود

تا حالا چند تا از فرزندان مسوولان را دیده‌اید که قهرمان ورزشی باشند؟ ولی تا دلتان بخواهد مدیران حکومتی هستند!! چرا؟ رانت و تبعیض و حذف رقابت در تشخیص صلاحیت علمی و حرفه‌ای است.

جامعه ایران با کدام ترازو باید عروسی دختر شمخانی و خیلی خبرهای مربوط به صاحبان قدرت را داوری کند؟ نظام سیاسی و صاحبان قدرت باید چگونه با این موضوع برخورد کنند؟

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: خانم‌ها باید متوجه باشند که حجاب دستور خود خداست، حتی دستور پیامبر نیست، دستور خود خدا است. در برابر دستور خدا نباید همراهی با شیطان کرد و می‌بایست دستور خدا را اجرا کرد.

راه‌حل این است که دولت از اظهارنظرهایی که منجر به ترویج بدپوششی می‌شود، خودداری کرده و به وظیفه نظارت خود عمل کند، به طوری که مردم احساس کنند نظارتی بدون سخت‌گیری وجود دارد و این موضوع رها شده نیست.

وزیر کشور: درباره بازگشت گشت‌های ارشاد اظهار کرد: تاکنون چیز متقنی نشنیدم، در دولت نیز در این مورد قرار شد وزارت ارشاد پیگیری کند.

دکتر بقایی روی کاغذ همکاران احتمالی آینده خودش را در دولت نوشته بود و می‌دانم که برای شادروان جلال آل‌احمد پست تقریباً مهمی در رابطه با تخصصی که داشت، درنظر گرفته بود.

اگر به قول خودتان، کشتی نظام و انقلاب را شهدا به آب انداخته اند، کشتی های منتسب به خاندان شما چگونه به آب افتاده اند؟ و اگر ماجرای کشتی و حمل و نقل نفت و... دروغ است، بفرمایید شغل فرزندان شما چیست؟

اینکه آخرین نشست خبری یا گفتگو با خبرنگاران یک دبیر شورای عالی امنیت ملی چند سال قبل برگزار شده، دقیق مشخص نیست.