دوشنبه 8 تیر 1405

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

ظریف در این توییت که به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر کرده از هشتگ «صلح‌نوبل‌برای‌آلبانیز» استفاده کرده است.

لاریجانی با تأکید بر پیروزی ایران در نبرد اخیر گفت: ما در جنگ 12روزه، پیروز واقعی میدان بودیم و آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانشان بازندگان قطعی بودند. این پیروزی را نباید با فهم آمریکایی یا تحلیل صهیونیستی تباه کرد؛ بلکه باید از آن هوشمندانه صیانت کرد و دیپلماسی‌ای متناسب با این دستاورد طراحی نمود.

تاکید می‌شود در شرایط فعلی هر شخص حقیقی یا حقوقی که با اظهارات خود موج انسجام و وحدت ملی را تضعیف کند بدون شک در زمین دشمن و متناسب با اهداف رژیم صهیونی قدم برداشته است.

ترامپ سخنرانی رئیس جمهوری مویتانی را قطع کرد و پیش از سخنرانی رئیس جمهوری گینه بیسائو مانند یک معلم مدرسه از او خواست تا نام خود و کشورش را بگوید.

اکنون زمان بازسازی فرا رسیده است؛ بازسازی نه‌فقط در زیرساخت‌ها و اماکن آسیب‌دیده، بلکه در نهادها، رویکردها، شیوه‌های تصمیم‌گیری و تعریف دوباره نقش‌ها. اگر این‌بار فرصت را به درستی دریابیم و از آن بهره بگیریم، می‌توان آینده‌ای ساخت که در آن، صلح با کرامت انسانی همراه باشد و اقتدار با عقلانیت.

آمریکا به‌تازگی رهبر القاعده سوریه را از فهرست تروریسم خود خارج کرده؛ و همزمان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر را تحریم کرده است.

مقصودی بیان کرد: از سوی دیگر یکی فاکتورهایی که می‌تواند کمک کند خود مردم هستند، چراکه رویارویی با اسرائیل پلید و دشمن بیرونی بشریت باعث شد مردم به سمت معاملات این چنینی (خرید طلا و ارز) نمی‌رفتند که خود این امر بسیار کمک کننده بود؛ زیرا مردم به فکر منفعت کشور بودند، نه منافع شخصی.

وقتی چینی‌ها در برابر خبری مربوط به ارسال سامانه‌های دفاعی به ایران اینطور موضع می‌گیرند، دیگر تأکید بر تنهایی کشور نیازی به استدلال اضافه پیدا نمی‌کند. مرثیه‌سرایی و سوگواری برای تنهایی کشور چاره‌ساز نیست و گرهی نمی‌گشاید.

حال که کشور روزهای پرالتهاب آتش‌بس را تجربه می‌کند زمامداران با نگاه به گذشته، تمامی وطن‌پرستان را از تمامی نقاط جهان به یاری بخواهند و از آنان برای عبور از این پیچ خطرناک استمداد بجویند. فراخوان به تمامی کهنه سربازان حوزه‌های مختلف دیپلماسی، هنری، رسانه‌ای، اقتصادی، نظامی، امنیتی و... برای مشارکت در اداره جامعه از ضرورت‌های این روزهای کشور است.

آنها همچنین درباره موافقت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس 60 روزه در نوار غزه، لزوم آزادی اسرای باقی‌مانده در دست حماس و پذیرش توافق آتش‌بس بحث و رایزنی کردند.

یک مقام کاخ سفید که خواست نامش فاش نشود، روز چهارشنبه گفت که هرگز «توقفی» در ارسال محموله‌ها وجود نداشته، بلکه بررسی‌هایی برای اطمینان از همسو بودن حمایت نظامی ایالات متحده با استراتژی دفاعی آن انجام شده است. این مقام گفت که پنتاگون هرگز توقفی را اعلام نکرده است.

نجمه کریمی دیپلم خیاطی داشت و خانه‌دار بود، مسلم طاعتی هم کارگر شهرداری. حدود 10 سالی از ازدواجشان می‌گذشت. زندگی ساده کارگری که قرار بود ماهلین زیباترش کند.

محمد مهاجری تاکید کرد: آقای رئیس‌جمهور باید از موضع اقتدار مطلق برخورد کند چرا که فضای جنگ این رفتارها را برنمی‌دارد. رئیس‌جمهور نباید منتظر کسی بماند و خواهش و تمنا کند. باید برود پیش مقام رهبری و با کسب اختیارات مناسب برای برخورد با این شرایط کار را تمام کند.

رضا عاشری روز گذشته در مطلبی دور از آداب سیاسی، یا حتی دور از آداب هم‌وطنی خطاب به «اسرائیل!» با ادعای اینکه این رژیم مرحوم سید ابراهیم رئیسی را شهید کرده، خواستار آن شده که رئیس جمهوری فعلی ایران یعنی مسعود پزشکیان را نیز شهید کند!

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

تصاویر تازه‌ی ماهواره‌ای حاکی از آن است که چین ساخت بزرگ‌ترین پناهگاه زیرزمینی جهان را در حومه پکن آغاز کرده؛ پروژه‌ای که حدود 4 هزار هکتار (1000 آکر) وسعت دارد. این سازه‌ی عظیم نشان می‌دهد که پکن عزم خود را برای محافظت از زیرساخت‌های فرماندهی‌اش در برابر هر نوع حمله‌ای جزم کرده است.