دوشنبه 26 آبان 1404

عضو کمیسیون شوراهای مجلس: عدالت در تنظیم ساعت کار ادارات رعایت شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عضو کمیسیون شوراهای مجلس: عدالت در تنظیم ساعت کار ادارات رعایت شود

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: باید عدالت در تنظیم ساعت کاری ادارات رعایت شود.

وی افزود: اگر ساعت کاری ادارات دولتی به خاطر گرمای هوا و کاهش مصرف انرژی در ایام گرم سال تغییر می‌کند و یا کاهش می‌یابد، باید این موضوع در همه بخش‌ها اجرایی و رعایت شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: وقتی موضوعی مصوب می‌شود برای همه است نه اینکه عده‌ای مستثی باشند و از امتیازی برخوردار باشند و دیگران خیر.

ابوترابی خاطرنشان کرد: چه در ایام کرونا و چه در ماه‌های گرم سال اگر ساعات کاری محدود می‌شود، باید برای همگان باشد. اگر کرونا خطرناک است و اگر بحث صرفه‌جویی در مصرف انرژی است، باید در همه ادارات این موضوع رعایت و اجرایی شود.

به گزارش فارس، جمعی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی خواستار رعایت عدالت در کاهش ساعات کاری ادارات و سازمان‌های مختلف برای کاهش مصرف انرژی شدند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

عدالت خواهی

مجلس شورای اسلامی

ابوالفضل ابوترابی ساعت کار ادارات اداری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
عضو کمیسیون شوراهای مجلس: عدالت در تنظیم ساعت کار ادارات رعایت شود 2
عضو کمیسیون شوراهای مجلس: عدالت در تنظیم ساعت کار ادارات رعایت شود 3