جمعه 5 بهمن 1403

عطریانفر: تجربه 45 ساله نشان داده آشوب در ایران به نتیجه نمی‌رسد

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
عطریانفر: تجربه 45 ساله نشان داده آشوب در ایران به نتیجه نمی‌رسد

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: «تجربه 45 ساله نشان داده که هیچ‌کدام از این نوع رفتار‌های رادیکال و آشوب‌ها مورد پسند عموم جامعه نبوده و نتیجه نداده است و هیچ خاصیتی هم برای مرتکبین این کار نداشته است.»

محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، با اشاره به تحرکات و تبلیغات برخی جریان‌های خارج از کشور برای ایجاد ناامنی و آشوب در کشور در سال‌های اخیر گفت: تجربه 40 ساله جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که ما به خاطر اینکه منافع مردم را می‌خواهیم تامین کنیم، همه رقبای سیاسی باید از منطق گفتگوی آرام و ارائه وجوه اثباتی خودشان مئولیت‌ها را عهده‌دار بشوند و یا رقیب را از صحنه خارج کنند.

به گزارش فارس، وی افزود: سیاست‌های شکننده و رادیکال و رفتار‌هایی که روان جامعه را به هم می‌ریزد و خشن است و به نوعی آشوب است طبیعتاً سم مهلک امر سیاست است.

عطریانفر در ادامه گفت: ما این شرایط را در طول 45 سال بعد از انقلاب اسلامی به انواع مختلف تجربه کرده‌ایم.

وی افزود: هر گروهی که از این ابزار غیر منطقی و خشونت آمیز و به نوعی آشوب و حرکات خشونت آمیز استفاده کرده، در ابتدا تصور کرده که می‌تواند فضایی را به سمت خودش جلب کند، اما تجربه 45 ساله نشان داده که هیچ کدام از این نوع رفتار‌های رادیکال و آشوب‌ها مورد پسند عموم جامعه نبوده و نتیجه نداده است و هیچ خاصیتی هم برای مرتکبین این کار نداشته است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در ادامه گفت: ما فارغ از اینکه خارجی‌ها در مورد ما چه بگویند و روایت آنها از اتفاقات داخل کشور چه باشد و با چه هدفی در مقام تعریف و یا تخریب باشند، ما باید از منظر داخلی خودمان روی این نکته توافق بکنیم که در دست به دست شدن قدرت هیچ روندی، مناسب‌تر از ارائه وجود اثباتی و گفت‌و‌گو نیست.

وی تصریح کرد: همچنین جامعه و مردم ما هر مقدار که توسعه یافته‌تر شده‌اند منطق خشونت نمی‌پذیرند منطق آشوب را نمی‌پذیرند و آرامش را بیشتر قبول دارند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: طبیعی است گروهی که مثلاً در رقابت‌های انتخاباتی شکست می‌خورد ممکن است این ظرفیت برای آشوب را بیشتر استفاده کند، اما ما امروز کسی را در راس قدرت اجرایی انتخاب کرده‌ایم که که دست بر قضا چسبندگی حزبی و سیاسی ندارد.

وی تاکید کرد: به خصوص که آقای پزشکیان گفتمان وفاق را در پیش گرفته و تامین منافع ملت را در اصل قرار داده است، خب زمانی که چنین بستری فراهم می‌شود رفتار‌های رادیکال و خشونت آمیز و آشوب و اغتشاش به هیچ عنوان مورد پذیرش جامعه قرار نخواهد گرفت.

عطریانفر ادامه داد: کسانی که به سمت بر هم زدن جامعه و آشوب در جامعه می‌روند متوجه نمی‌شوند که بیش از آنکه در مقام کسب منفعتی باشند عملاً زیر پای خودشان را سست می‌کنند و کشور خودشان را ناامن می‌کنند و این زمینه‌ای را فراهم می‌کند که کسانی که خیرخواه کشور نیستند وارد فضای دخالتی در کشور بشوند.

وی در پایان گفت: این تصور که با چند حرکت شامورتی بازی و آشوب بشود معادلات را در کشور رقم زد تصور اشتباهی است و ما در طول تاریخ هم دیده‌ایم که اگر عقلانیت سیاسی در برخی اتفاقات وجود داشت هیچگاه اتفاقات بدتری در ادامه صورت نمی‌گرفت.

گفتنی است چندی پیش نیز آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اقدامات این کشور و سرویس‌های مختلف برای ایجاد اغتشاش و نا امنی طی سال‌های اخیر در ایران را ناامیدانه توصیف کرد و معتقد بود که این اقدامات با شکست رو‌به‌رو شده است.

از میان اخبار

روزی که جیمی کارتر انقلابیون ایران را عصبانی کرد

آیا جهان آماده مواجهه با سیاست‌های ترامپ است؟

رسول جلیلی کیست؟

پاشنه آشیل دولت ترامپ در مواجهه با ایران؟