علامت ویژه آبله میمونی چیست؟
در حالی که انتقال آبله میمونی کمتر و بیشتر از طریق تماس نزدیک پوستی است و افراد بدون علامت و در دوره کمون بیماری را منتقل نمی کنند.
رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: علامت ویژه آبله میمونی بزرگ شدن غدد لنفاوی است که در آبله مرغان ظهور پیدا نمی کند.
به گزارش ایرنا سیدمحمد علوی شامگاه جمعه در بخش خبری سیمای مرکز خوزستان با اشاره به تفاوت های بیماری آبله مرغان و آبله میمونی بیان کرد: این بیماری به صورت 2 مرحله ای ظاهر می شود و در ابتدا شبیه سرماخوردگی و یا آنفلوآنزا با تب، عضله درد، خستگی، سردرد و کوفتگی است که در این مرحله علامت ویژه آن بزرگ شدن غدد لنفاوی است.
وی افزود: از نظر اپیدمیولوژیک انتشار بیماری آبله مرغان سریع و به شدت واگیردار است وبیش از 85 درصد افراد مورد تماس در صورت ایمن نبودن به این بیماری مبتلا می شوند.
علوی ادامه داد: در حالی که انتقال آبله میمونی کمتر و بیشتر از طریق تماس نزدیک پوستی است و افراد بدون علامت و در دوره کمون بیماری را منتقل نمی کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه پیش از این نیز اعلام کرده بود طبق بررسیهای صورت گرفته افرادی که واکسن آبله را تزریق کردهاند تا حدی نسبت به این بیماری مصون هستند و دوره کمون این بیماری پنج روز است.
بر اساس این گزارش اولین مورد آبله میمونی هفته گذشته در یک بانوی 34 ساله در اهواز شناسایی شد که همسر وی سابقه سفر به کانادا را داشته است؛ وضعیت عمومی این بیمار مناسب گزارش شده است.
تماشاخانه