علت بیپلاک بودن بعضی از آمبولانسهای اورژانس
رئیس سازمان آمبولانس کشور گفت: برای پلاک گذاری ماشینهای آمبولانس کارهای اسنادی باید صورت گیرد که تا سال 1404 به طول میانجامد اما قطعا این مشکل حل خواهد شد.
جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار مهر، در رابطه با پلاک گذاری ماشینهای اورژانس و آمبولانسها، گفت: کاری که در بودجه سال آینده انجام شده این است که یک مصوبهای در کمیسیون تلفیق برده شد و در صحن نیز مصوب شده است.
میعاد فر ادامه داد: در متن این مصوبه آمده، آمبولانسهایی که توسط سازمان اورژانس خریداری میشوند به صورت رایگان پلاک گذاری شوند. مشکل اساسی ما در بحث پلاک گذاری، این بود که هزینه قابل توجهی داشت و دانشگاه به علت محدودیت اعتباری نمیتوانست پلاک گذاری انجام بدهد.
وی اذعان کرد: خوشبختانه این مجوزی که صادر شده، با توجه به اینکه این آمبولانسها باید کارهای اسنادش به سرانجام برسد تا سال 1404 طول میکشد اما قطعاً این مشکل برطرف خواهد شد.
رئیس سازمان آمبولانس کشور مطرح کرد: آمبولانسهای قدیمی دیگر از رده خارج شدهاند و ارزش شماره گذاری را ندارند؛ اما آمبولانسهای جدید زمانی که وارد شوند پلاک گذاری خواهند شد.
با توجه به تصادفات زیاد جادهای پایگاههای آمبولانس کشور در مناطق محروم چگونه است
میعاد فر بیان کرد: برای پایگاههای اورژانسی برنامهای تعبیه شده است و در شهرها حدود 1910 پایگاه اورژانسی وجود دارد.
وی افزود: بعضی دوستان فکر میکنند در هر منطقهای که یک تصادف اتفاق افتاده است باید در آن مکان یک پایگاه درست شود اما اصلاً اینگونه نیست؛ ما امروزه در 1910 پایگاهی که داریم به طور کلی 22 درصد مأموریت انجام میشود و در 1385 پایگاه شهری دیگر حدود 78 درصد مأموریت انجام میشود. باید با توجه به نیازی که در منطقه و شهر وجود دارد، پایگاه جادهای راه اندازی شود.
رئیس سازمان اورژانس کشور خاطر نشان کرد: کشور از نظر تعداد پایگاه در جادهها توسعه خیلی خوبی داشته اما ممکن است در بعضی مناطق واقعاً نیاز باشد که پایگاه جدید تأسیس شود؛ اما به طور کلی در بحث پایگاه جادهها، کشور در وضعیت بهتری نسبت به وضعیت در سالهای گذشته قرار گرفته است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.