شنبه 24 خرداد 1404

علی دایی و سه ایرانی در کنار رونالدو، روماریو، پله و نیمار

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
علی دایی و سه ایرانی در کنار رونالدو، روماریو، پله و نیمار

برزیل با پله، نیمار، رونالدو و روماریو یکی از کشور‌هایی است که چهار بازیکنش دست کم 50 گل ملی دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان - کیلیان‌ام‌باپه پس از گلی که در لیگ ملت‌ها مقابل آلمان به ثمر رساند، پس از اولیویه ژیرو (57) و تیری هانری (51) به سومین بازیکن تاریخ تیم ملی فرانسه تبدیل شد که به 50 گل زده می‌رسد.

به نقل از فدراسیون تاریخ و آمار، برزیل با داشتن چهار بازیکن که بیش از 50 گل ملی دارند، در صدر قرار دارد. البته برزیل تنها کشوری نیست که چهار بازیکنش 50 گل یا بیشتر به ثمر رسانده‌اند. مجارستان، ایران و کویت نیز چهار بازیکن دارند که هر کدام حداقل 50 گل زده ملی دارند.

برزیل: نیمار 79 گل، پله 77 گل، رونالدو 62 گل و روماریو 55 گل

مجارستان: فرانس پوشکاش 84 گل، ساندرو کوچیس 75 گل، امره شولزر 59 گل و لاجوس تیجی 51 گل

ایران: علی دایی 109 گل، سردار آزمون 57 گل، مهدی طارمی 54 گل و کریم باقری 50 گل

کویت: بشار عبدالله 75 گل، جاسم الهویدی 63 گل، بدر المتوی 55 گل و یوسف ناصر 55 گل

تیم ملی فوتبال ایران امشب (سه‌شنبه 20 خرداد) در آخرین بازی‌اش در دور سوم انتخابی جام جهانی باید در خانه پذیرای تیم ملی کره شمالی باشد و با برتری در این دیدار می‌تواند خیالش را از صدرنشینی در گروه نخست این رقابت‌ها راحت کند. مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، در صورت حضور در زمین و گلزنی می‌تواند فاصله‌اش را با سردار آزمون کاهش دهد.