علی ربیعی
علی ربیعی
سردار علایی گفت: امریکایی ها و اروپایی ها برای حمایت اسراییل می گویند، فلسطین مسئله جهان اسلام و حقوق بشر نیست استراتژی آنها جدا کردن اعراب از فلسطین است. به گزارش خبرنگار سیاسی منیبان، علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم، در نشست فلسطین؛ ریشه ها و پیامدها در خانه اندیشمندان علوم انسانی گفت: فلسطین از منظرهای مختلفی، همیشه تاثیر مهم در افکار جهان و کشورهای اسلامی داشته است. امنیت منطقه و...
علی ربیعی به قتل دلخراش داریوش مهرجویی و همسرش واکنش نشان داد که اعتمادآنلاین منتشر کرده است.
علی ربیعی: نگرش تغییریافته و منفی برخی مردم به فلسطین ناشی از وضع نامناسب و بد اقتصادی، فقر گسترده و تصفیههای سیاسی است. مردم در نگاه مشاور روحانی همان عناصر فتنه سبز در روز قدس است.
تسنیم نوشت: دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: این پیروزی بزرگ نقطه عطفی در تاریخ فلسطین به شمار میآید و البته نشان داد که تنها راه باقیمانده برای آزادی قدس شریف، مبارزه بیامان با این غده سرطانی و جنایتکار است.
علی ربیعی در اعتماد نوشت: در بازنمایی خبری و برساختهای رسانهای چند تصویر از روشهای ناشایست در اسارتگیری اسراییلیها برجسته شده و به سرعت با برخی اخبار جعلی مثل کشتن کودکان در خانه در سطح جهانی تکثیر و پخش شد.
اقتصادنیوز: وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را «نقض فاحش قوانین بینالمللی» توصیف کرد.
اقتصادنیوز: گویا پایانی بر داستان منابع نفتی مسدودشده / آزادشده ایران نیست. هرچند دلارهای ایرانی با نام آزادسازی از کره جنوبی به قطر منتقل شد اما صداهایی از ایالات متحده، تا اندازه ای بالا رفته که احتمال گروگان ماندن این منابع ارزی این بار در قطر نیز مطرح است.
در اتفاقی عجیب کارنامه تحصیلی فرزند زارع پور، وزیر ارتباطات دولت رئیسی در یک جلسه دولتی به نمایش در آمد.
جماران نوشت: یک نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اخراج اساتید از دانشگاهها گفت: اگر قرار باشد همه یکسان و مانند جریان سیاسی فکر کنند، زمان تعطیلی توسعه علم و فرهنگ است.
علی ربیعی در یادداشتی در اعتماد نوشت: سیاست درست در این زمانه ایجاد فرصتهایی برای شنیدن، گفتوگوهای همدلانه، بهکارگیری نخبگان و کارشناسانی که هنوز دلسوزانه در کشور ماندهاند، در جهت حل مساله و یافتن راههایی برای گشودن افقهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است.
علی ربیعی نوشت: در مورد شدت گرفتن اخراج اساتید، با این اعتقاد که اساتید به ویژه در رشتههای علوم اجتماعی، عامل انحرافهای ذهنی و تحریک دانشجویان هستند، پروژه خالصسازی (پاکسازی) غیر همسوها را کلید زدهاند. در صورتی که با مطالعهای ساده روی روندهای تغییرات ارزشی در سطح جهان و ایران و کشورهای شبیه به ما کاملا میتوان سمت و سوی تغییرات را مشاهده کرد.
علی ربیعی در یادداشتی در اعتماد نوشت: سیاست درست در این زمانه ایجاد فرصتهایی برای شنیدن، گفتوگوهای همدلانه، بهکارگیری نخبگان و کارشناسانی که هنوز دلسوزانه در کشور ماندهاند، در جهت حل مساله و یافتن راههایی برای گشودن افقهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است.
جمعی از اساتید علوم انسانی در نشستی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با وزیر کشور دیدار کردند.
همشهری آنلاین نوشت: وزیر کشور گفت: برای ساختن ایران قوی به دانشگاه قوی محتاجیم و در جهت پیشرفت کشور و ارتقای منافع ملی، با تمام وجود از دیدگاههای اساتید و برجستگان دانشگاهها استقبال میکنیم.