علی ربیعی
علی ربیعی
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، در احکام جداگانهای، چهار عضو حقیقی جدید شورای اطلاعرسانی دولت را منصوب کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک منبع آگاه در شورای اطلاع رسانی دولت اعلام کرد: «الیاس حضرتی» طی احکام جداگانه ای علی ربیعی، فیاض زاهد، محمد مهاجری و محمد قوچانی را به عنوان 4 عضو حقیقی جدید شورای اطلاع رسانی دولت منصوب کرد. گفتنی است پیش از این شهابالدین طباطبایی نیز به عنوان عضو حقیقی این شورا در آمده بود و «محمد مهاجری» و «محمد قوچانی» نیز در گفتوگو با ایرنا صدور این احکام...
علی ربیعی از چگونگی توقف اجرای قانون حجاب خبر داد.
علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «سپاس از رییس جمهور که اجرای این قانون را با توجه به تبعات اجتماعی آن در دستور کار شورای عالی امنیت ملی قرار داد.»
دستیار اجتماعی رئیس جمهور خبر داد که رئیسجمهور قانون عفاف و حجاب را در دستور کار شورای عالی امنیت ملی قرار داد.
اقتصادنیوز: دستیار اجتماعی رئیس جمهور خبر داد که رئیسجمهور قانون عفاف و حجاب را در دستور کار شورای عالی امنیت ملی قرار داد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهوری تاکید کرد که مسعود پزشکیان اجرای قانون حجاب و عفاف را در دستور کار شورای امنیت ملی قرار داد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهوری تاکید کرد که مسعود پزشکیان اجرای قانون حجاب و عفاف را در دستور کار شورای امنیت ملی قرار داد.
اقتصادنیوز: معاون پارلمانی رئیسجمهور از درخواست دولت مبنی بر ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب خبر داد.
حوزه «سیاست خارجی، احیاء برجام و FATF» در کنار موضوع فیلترینگ و وضعیت اجرای قانون حجاب و عفاف به سه حوزه تسویه حساب بازندگان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با مسعود پزشکیان تبدیل شده است، بازندگانی که سعی دارند تا تقاص شکست خود را با ویرانی وعدههای سه گانه مسعود پزشکیان از او و دولتاش بگیرند.
سخنگوی دولت دوازدهم گفت: بخشی از فساد جاری ناشی از تحریم و الزامات دوران تحریم است. در فقدان توسعه نهادها شکل نمیگیرد. در سیستمی که توسعه نمییابد حوزه کارآفرینی روز به روز کاهش مییابد و حوزه واسطهگری روز به روز توسعه مییابد.
اقتصادنیوز: مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت: کودکان پنج تا 59 ماهه مبتلا به سو تغذیه مشمول طرح، امسال نیز سبد غذایی رایگان دریافت می کنند.
علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور افزود: آمرهای ناشی خود فسادزا هستند و باید با این پدیده به درستی رفتار شود. تجربه نشان داده که بروکراتیکهای متخصص فساد کمتری دارند. با گزینشهای محدود کننده آرام آرام تهی از نخبگی شدهایم؛ بنابراین باید فکری اساسی برای این مسأله شود.
مجید نصیرپور، نائبرئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، درباره قانون عفاف و حجاب، گفت: «طبیعتاً قانون باید اجرا شود. هیچ مجلسی در هیچ کجای دنیا قانون را برای اجرا نشدن تصویب نمیکند، ولی در این مسئله دو نکته باید مورد توجه قرار گیرد: اولاً، این قانون بهطور فراگیر و در صحن مجلس تصویب نشده است. طبیعتاً با توجه به اهمیت موضوع باید این لایحه در صحن مجلس بررسی میشد. ثانیاً،، هیچ الزام...
علی ربیعی سومین دلیل ایجاد و توسعه فساد را برخورد با فاسد به جای فساد دانست و گفت: یکی از روسای جمهور هم حتی به صراحت برخورد با فاسد را ملاک عنوان میکرد که در آن زمان هم به ایشان نامه نوشتم و توضیح دادم که اشتباه است.
دستیار اجتماعی رئیسجمهور در مورد موضوع فساد گفت: سیاسی شدن مبارزه با فساد یکی از دلایل توسعه فساد در نظام اداری کشور است. این مسئله به ارتقای سلامت اداری نیز لطمه زده است، حجم انبوه پروندهها در دستگاه قضایی شاهد این مسئله است. در حقیقت، عادی شدن فساد نتیجه سیاسی رفتار کردن با این موضوع است.»