علی لاریجانی
علی لاریجانی
حساب کاربری منتسب به علی شمخانی - دبیر شورای عالی امنیت ملی - در توییتر، یک بیت شعری را به اشتراک گذاشته که به اخبار احتمال کنار رفتنش از این سمت دامن میزند.
روزنامه کیهان نوشت: جای تعجب است که چرا باید به جای منافقین و براندازان، آقای انتظامی از پخش گزارشی مستند درباره کنفرانس برلین ناخرسند باشد و نسبت به خدمت مهم آقای لاریجانی در روشنگری افکار عمومی ایجاد تردید و تشکیک کند؟
اعتماد آنلاین نوشت: مشاور علی لاریجانی در مجلس دهم گفت: جبهه پایداری دو اتوبوس بیشتر در کشور نیست، یک اتوبوس در مجلس است و آقای قالیباف هزینه تقابل با جبهه پایداری را چه بخواهد یا نخواهد پرداخت میکند.
فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه وقتی ما جمهوری را انتخاب کردیم، جمهور مردم میتوانند حاکم باشند، گفت: اگر روند خالصسازی ادامه پیدا کنند، یک خطر بزرگی بیخ گوشماست و با اقلیتی روبهرو خواهیم بود که خشونت میخواهند کشور را اداره کنند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی 10 ماه دیگر برگزار خواهد شد. انتخاباتی که هنوز تکلیف حضور برخی جریانهای سیاسی و افراد شاخص در آن مشخص نیست اما تعدادی دیگر از سیاستمدارن از حالا خود را برای آن آماده میکنند.
حسین انتظامی معاون اسبق مطبوعاتی وزارت ارشاد از قول علی لاریجانی مدعی شد پخش کنفرانس برلین از سیما اشتباه بود.
حتی پاکستان هم خیلی جلوتر از ما است؛ بنابراین باید امیدوار باشیم که روزی به شرایط سیاسی پاکستان و ترکیه برسیم، اما نمیدانم واقعا روزی به کشورهای غربی یا آسیای شرقی خواهیم رسید یا خیر. شاید نوه و نتیجههای ما به شرایط انتخابات هند و ژاپن برسند و برگزاری چنین انتخاباتی را تجربه کنند.
آیا ائتلاف لاریجانی و باهنر می تواند عملیاتی شود؟ برای پاسخ به این سوال می تواند نوع مراودات این دو چهره اعتدالی جریان اصولگرا در پارلمان را مورد بررسی قرار دارد.
سناریوچینی ها معطوف به انتخابات مجلس 1402 ادامه دارد. در جدیدترین سناریوچینی پای باهنر در قامت یک کاندیدا به انتخابات باز شده است. اما آیا «لابی منِ قهار» تن به حضور دوباره در پارلمان خواهد داد؟
صادق زیباکلام میگوید ما هم انتخابات شبیه به ترکیه را داشتهایم، من انتخابات ریاستجمهوری در کشور خودمان در سال 76، 92 و 96 را چیزی شبیه به ترکیه میبینم. در این انتخاباتها مردم به نامزدی رأی دادند که مورد نظر سیستم نبود.
صادق زیباکلام گفت: ما هم انتخابات شبیه به ترکیه را داشتهایم، من انتخابات ریاستجمهوری در کشور خودمان در سال 76، 92 و 96 را چیزی شبیه به ترکیه میبینم. در این انتخاباتها مردم به نامزدی رأی دادند که مورد نظر سیستم نبود و به عبارتی میگفتند که نامزد رقیب آنها، فردی است که سیستم تمایل دارد رئیسجمهور کشور شود.
در عرف، چیزهایی که از نظر ما تابو است، متأسفانه شکسته شده است و چیز دیگری است. اما در موضوع حجاب هم حکومت الان دیگر نباید سیخ بزند. باز برگردیم به آن نکته ابتدایی عرضم که آیا واقعاً اگر امام امروز بودند، چه نظری داشتند؟ امامی که ما از او سراغ داریم در حالیکه شطرنج برای معدل جامعه مذهبی یک تابو بود، این تابو را میشکند یا راجع به ماهی فلسدار یا غیرفلسدار نظر میدهد یا در مورد خرید...
جماران نوشت: معاون اسبق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: «مکتب کپنهاگ» معتقد است امنیتی کردن هر قضیهای اتفاقاً اقدامی ضدامنیتی است!... اما ما استاد این هستیم که یک موضوع اجتماعی خیلی خیلی ساده را به کیس امنیتی تبدیل کنیم و بعد بزنیم تو سر همدیگر که چطور این را جمع کنیم.
نویسینده در یادداشت حاضر هشدار می دهد که اگر جناح های میانه رو در دو جناح اصلی کشور یعنی اصولگرا و اصلاح طلب اگر نتوانند با ابتکارات تازه تهدیدهای تندروها را به فرصت تبدیل کنند بعید است هر دو جناح بتوانند از دشواری های وضعیت آینده در امان باشند.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: بحث خالصسازی نخستینبار توسط جبهه پایداری مطرح شد و گفتند ما برای خالصسازی این جریان را راه انداختیم، برای اینکه خودمان سهمی در قدرت داشته باشیم و بعدها مشخص شد که خیر، این یک پوششی بیشتر نبوده است.
ایسنا نوشت: مصطفی میرسلیم اعلام کرده دیگر داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم نمیشود؛ البته اگر هم چنین حرفی نمیزد نمیتوانست کاندیدای انتخابات مجلس شود چون سنش از حداکثر سن قابل قبول برای نمایندگی مجلس عبور کرده است.